Απάντηση: Η «πικρή» αλήθεια για το frozen yogurt!
Το σχόλιο ήταν φιλικό και το έκανα αστειευόμενος
(ο γραπτός λόγος δύσκολα βοηθάει να καταλάβεις πως λέει ο άλλος κάτι και γιατί )
Στο θέμα μας τώρα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Σε όλους μας αρέσουν κάποια προϊόντα και όλοι μας γενικά είμαστε καταναλωτές σε πάαααρα πολλά πράγματα.
Επόμενο ειναι κάποιοι επιτήδειοι να μας πιάνουν κορόιδο και σωστά θυμώνεις , μαζί σου και εγώ.
Αλλά ρε παιδί μου τι θα κάνουμε τώρα θα ψάχνουμε το κάθε προϊόν σε βάθος για να μην μας πιάσουν κοροίδα ;
Θες να σου πω τι πράγμα πίνουμε καθημερινά από την βρύση μας ; Και πόσο επιβλαβή μπορεί να ειναι τα πλαστικά μπουκαλακια με νερό που πίνουμε καθημερινά ; Και πολλά άλλα .....
Νομίζω ότι αυτά τα θέματα τα κοιτάει και προφυλάσσει τον καταναλωτή το κράτος με τις αρμόδιες υπηρεσίες του.
ΙΔΑΝΙΚΑ θα έπρεπε όπου το κράτος βλέπει μεγάλη και επιβλαβή για τον καταναλωτή εκμετάλλευση , να παρεμβαίνει με τις αρμόδιες υπηρεσίες του , (ΕΦΕΤ κλπ) ενημερωτικά, προληπτικά και κατασταλτικά.
Οταν δυστυχώς τα πράγματα δεν δουλεύουν ΙΔΑΝΙΚΑ , αναγκάζεται ο καταναλωτής να ψάχνεται αποσπασματικά και όπου και με όποιο τρόπο μπορεί για την προστασία του. Εστιάζοντας όμως στο δένδρο χάνουμε την εικόνα του δάσους.
Εδώ ταιριάζει το πρόβατο που πολύ σωστά αναφέρεις , ναι είμαστε πρόβατα αφού δεν διεκδικούμε ( ή και όταν διεκδικούμε ποιος μας ακούει ; ) καλύτερες υπηρεσίες για την παραγωγή όλων όσων καταναλώνουμε.
|