Θέμα: Πυράκια
View Single Post
Παλιό 11-08-2013, 20:20
Trigger Ο/Η Trigger βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Πυράκια

Εγώ το ψάχνω εδώ και καιρό... και δεν έχω βγάλει άκρη...Τα μπεκ τα καθάρισα πέρισυ τη Σεπτέμβριο και για λίγο καιρό διορθώθηκε. Τώρα τελευταία εκτός από την κατανάλωση παίζει και η στάθμη της βενζίνης με αποτέλεσμα να δείχνει 80 km υπόλοιπο και στο βενζινάδικο να γεμίζω με 15€... Και μετά να δείχνει 250 km και όταν το θυμάται 530... Εκτός από τα πυράκια πλέον η μηχανή μου δίνει την αίσθηση οτι αποδίδει μόνο ψηλά. Η μηχανή είναι Adventure '09 με 15350km. Επειδή το πάω σε εξειδικευμένο συνεργείο δεν είχαμε τη δυνατότητα να επέμβουμε στον εγκέφαλο και πήγα σε εξουσιοδοτημένο όπου έκαναν προγραμματισμό στο νήμα αλλά δε βρήκαν κάτι. Βέβαια και αυτοί με διαβεβαίωσαν οτι η μηχανή δεν τραβάει αλλά δε βρήκαν κάτι!!!Στο εξειδικευμένο μου είπαν οτι ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος και δεν μπορούν να κάνουν κάτι αλλά υπάρχει μια λύση... βα στείλουμε τον εγκέφαλο σε κάποιον στη Γερμανία για να τον προγραμματίσει.Δυστυχώς λογω επαγγέλματος δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο και δε βλέπω να βγάζω άκρη
Reply With Quote