Θέμα: Πυράκια
View Single Post
Παλιό 12-08-2013, 01:09
giorgio3 Ο/Η giorgio3 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW 1200GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: Πυράκια

[quote=georged;933037]Συγγνώμη, αλλά και το 7,6 το βλέπεις φυσιολογικό?
Εμένα γύρω στο 6 (και λιγότερο) είναι πάντα - και από άλλους που έχω διαβάσει πάντως δεν παίζει στο 7.5
[/QUOTE
Έχω την εντύπωση ότι απ την αρχή που το πήρα τη μηχανή τόσο έγραφε...(χωρίσ να είμαι απόλυτα σίγουροσ και μου είχε φανεί και φυσιολογικό μάλιστα)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουτε το 7,6, αλλά σκέφτηκα ότι ο φίλος μπορεί να έχει πολύ βαρύ χέρι και σχολίασα το 8,2 μόνο.
Βαρύ δεν το λές,και ειδικά μεσα στη πόλη...βέβαια είναι υποκειμενικό αυτό ...Απ την αλλη που και που κανένα ανοιγματάκι και αμα τύχη το κάνω..και σε καμία περίπτωση δεν είμαι με το γκαζι ανοιχτο συνέχεια...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχουν adve 1200 εδώ και 9 χρόνια....
Το δικό σου τί είναι ; Πόσα χλμ έχει ; Πού κάνεις service ; Τί "ειδικότητα" έχει όποιος σου μίλησε για update ?

Όταν ζητάμε συμβουλές καλό είναι να δίνουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χαρακτηρίζουν τη μοτό μας, ώστε να πάρουμε τη καλύτερη το δυνατόν συμβουλή.

Επί του προκειμένου, φαντάζομαι ότι η μοτό σου θέλει ρύθμιση βαλβίδων και συγχρονισμό των μπεκ με παράλληλο καθαρισμό/αλλαγή του φίλτρου αέρος.
Αν δουλέψει "σωστά" , το καύσιμο είναι το πρέπων και φοράς παράλληλα το κράνος σου, τότε θα μειωθεί πολύ το "τσικ τσικ"
Συγνώμη αλλα το ξέχασα να το γράψω....
1200 gs adventure 08/11 με 11600 km......Service κάνω στο εξουσιοδοτημένο BMW της Πάτρας...όσον αφορά το update μου το είπε μηχανικός ΜΗ εξουσιοδοτημένος αλλά ασχολείται μόνο με ΒΜW.......

Είχα κάνει ρύθμιση βάλβίδων αλλα δεν λύθηκε.... καθαρισμό μπεκ δεν έχω κάνει....τα λαδια και το φίλτρο αέρος τα είχα αλλάξει στο service....
Reply With Quote