Το διαλειμμα μεγαλυτερο απο οσο επρεπε και συνεχιζουμε.Μετα τη Λαμια το σκηνικο αλλαζει. Ανεβαινουμε το Δομοκο,στο κατεβασμα ομως μας παει καροτσακι καθως μπροστα ειναι δυο λεωφορεια με τουριστες τα οποια εχουν ιδιαιτερα χαμηλη ταχυτητα.Με κλειστο γκαζι κατεβηκαμε το Δομοκό και επι της ευκαιριας χαζευαμε τον Θεσσαλικο κάμπο.Δευτερη σταση - βλεπετε ηταν το πρωτο ταξιδι της Μαγδας μου- σε ενα παρατημενο βενζιναδικο ακριβως στην αρχη του καμπου μετα το "βουνό".Διασχιζοντας τον καμπο η διαθεση ανεβηκε ακομα περισσοτερο:απεραντη πεδιαδα,αναμνησεις απο τα παιδικα χρονια,αρχισαμε να συνανταμε στο δρομο και αλλους διτροχους ταξιδιωτες.
Ακολουθως, Καρδιτσα,Τρικαλα και μετα απολιγο αντικρίζουμε τους μεγαλους Βραχους εμπρος μας στο βαθός, κατι που μας συγκλονιζει.Ο καιρός εν τω μεταξυ αρχισε να σκοτεινιαζει και οι πρωτες σταγονες πεσαν.
Εγκαθιστόμαστε στο ξενοδοχειο,μπανακια φρεσκαρισματα κτλ.,και ακολουθει συναντησει με την εκει οικογενεια και γνωριμια με τη μελλουσα γυναικα μου.Πολυ ομορφες στιγμες.
Το επομενο πρωι ξεκιναμε να κανουμε μια περιηγηση στα Μετεωρα.Στο δρομο απο Καστρακι προς τα μοναστηρια και ενω τα Βραχια ηταν σα να μας περικυκλωναν, δεος κυριολεκτικα διεκατειχε την συνταξιδιωτισσα μου της οποιας η ανασα ειχε κοπει και δεν μπορουσε αρθρωσει λεξη. Την πλημμυρισε μου ειπε ενα περιεργο αισθημα-κατι σαν επιφοιτηση

.Επισκεφτηκαμε δυο απο αυτα ( το Μεγαλο Μετεωρο και -αν δεν απατομαι- την Αγια Τριαδα) η ζεστη τρομερη, οι εικονες μοναδικες οπως και τα συναισθηματα.Συναντησαμε και δυο Ιταλους με gs 1200 adv εκει πανω.