Απάντηση: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Καλά κρασιά !!!
Μας ενοχλεί γιατί κάποιος θα μας επιβάλει πρόστιμο επειδή δεν πληρώνουμε το 1.40€ .
Και εφευρισκουμε χίλιους δυο τρόπους να φωνάξουμε και να διαμαρτυρηθούμε για 1.40€ .
Το ότι μας κρατάνε ασφαλιστικές εισφορές 45% κάθε μήνα για να χρειαστούμε μια φορά στα 5 χρόνια ένα νοσοκομείο ή για να πάρεις κάποια στιγμή μια σύνταξη που κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πόσα χρήματα θα είναι. Δεν ειναι κλεψιά - βια του κράτους ;
Το ότι το κράτος αποφάσισε να πληρώσεις έξτρα εισφορές επειδή εκείνοι κακοδιαχείριζόντουσαν και σπαταλούσαν όλα αυτά τα χρόνια την δημόσια περιουσία δεν σε ενοχλεί ;
Βγήκες να διαμαρτυρηθείς και να σταματήσεις αυτή την ατέλειωτη βία του κράτους ; Ποια δικαιοσύνη ζητάς στο 1.40€ ; .... Και να δικαιωθείς ...... Που δεν το βλέπω..... Τι κατάφερες ; Να είσαι κακομοιρης άνεργος και να έχεις δωρεάν εισητήριο !!!!
Για την δουλεια που σου πήρε το κράτος κουβέντα !!!! Το εισητήριο μας μαρανε !
Καλά λέει ένας γνωστός μου πολιτικός "όλοι οι ψηφοφόροι ηλίθιοι είναι , ότι τους σερβίρουμε , ψηφίζουν"
Σκοτώθηκε ένας νέος 19 ετών διότι υπήρχε βίαιη αντίδραση στο λεωφορείο (απο τον ίδιο απο τους υπαλλήλους θα αποδειχθεί).
Για την καθημερινή βία που δέχεται ο κόσμος στην ΔΕΗ , τις εφορίες , το ΙΚΑ , στις πρώτες βοήθειες των νοσοκομείων ..... Ποιος μιλάει , ποιος διαμαρτύρεται ; Πόσοι πεθαίνουν εκεί απο παραλείψεις και έλλειψη προσωπικού ; Απο λάθος διαγνώσεις των χιλιάδων που περνάνε καθημερινά ; Πόσοι αυτοκτονούν εξαιτίας τις παθητικής βίας που δέχονται καθημερινά ;
Ναι όλοι μαζί να αντιδράσουμε στο 1.40€ !!!!!
Το κακόμοιρο παιδί πήγε να ξεφύγει !!! Απο την βία !!
Το κάναμε θεματαρα !!!
Εστιάζουμε στο δένδρο και χάνουμε το δάσος.
Καλά μας κάνουν !!! Τέτοιοι που είμαστε !!
ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου προκαταβολικά αν ενοχλήσει κάποιους.
Σε καμια περίπτωση δεν θέλω να προσβαλω η να προκαλέσω προσωπικά κανένα απο τα παιδιά που γράφουν εδώ. Γνωρίζω ότι και το φόρουμ μας ειναι μια μικρή μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Γιαυτό τα λέω γενικά μην μου προσβληθεί κανένας σε προσωπικό επίπεδο !!! Σέβομαι τις απόψεις όλων όποιες και αν ειναι.
|