Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker
Ειμαστε ενας φαυλος κυκλος μου φαίνεται....απο τη μια δε μας "πολυχαλαει" και ο τζαμπας αμα μπορουμε να γλυτώσουμε, κ η μια παραβαση γίνεται 2, 3, 4, και ετσι βγαινουν τα ελειμματα στα δημοσια ταμεια, οι μαϊμουδοσυνταξεις κλπ κλπ κλπ.
Δεν κατακρινω, δεν κρινω, και δεν θεωρω οτι η ανθρωπινη ζωη αξιζει ως ανταλλαγμα οποιασδήποτε παραβασης.
Απο την αλλη δωσε εξουσια σε καποιον να φανει ο χαρακτηρας του, ελεγε η γιαγια μου...
Μου τη δινει, , πραγματικα μου τη δινει που άνθρωποι σε διάφορα τέτοια ποστα κανουν λες και τους χρωστας αμεσα σε αυτους!!
Οπως η αντιμετώπιση π.χ. που ειχα οταν πηγα στο τεβε να κανω διακανονισμο για ενα χρεος μου.
Στο τεβε χρωστάω αδερφε! Οχι σε εσενα ουτε σε κανενα συγγενή σου!!!
sent from the deep ocean..
|
Αυτά τα αυταρχικά με την εξουσιομανία σε διάφορες υπηρεσίες τα κάνουν άνθρωποι που παρερμηνευουν τον ρόλο που τους δίνει η υπηρεσία τους είτε γιατί είναι ημιμαθείς είτε διότι στο παρελθόν έχουν υποστεί βία (ψυχολογική , συναισθηματική, σωματική) και τώρα βγάζουν τα σπασμένα.
Έχω δει με τα μάτια μου συνάδελφο να "καίει" αίτηση ανέργου γιατί δεν του έκατσε καλά στο μάτι ενώ μπορούσε να τον βοηθήσει.
Απαράδεκτοι !!! αλλά και αυτοί που τους αφήνουν να έχουν επαφή με τον κόσμο με αυτό τον τρόπο !!!