Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
να πω κι εγω που εργαζομαι στο λιμανι 28 χρόνια και μαλιστα στο ΣΕΜΠΟ εχω πεθερο Μανιατη συνταξιουχο λιμενεργατη? Ο οποιος ανηκε σε αυτους, όπως και ο πατερας σου Γιαννη, οι οποιοι δουλευαν νιχθημερον για ενα κομματι ψωμι στους παπαγα΄λους (Γερανοι) και το μονο εξτρα που τους εδιναν οι εκτελωνιστες ηταν 2 κιβωτια μπανανε αν το πλοιο ξεφορτωνε μπανανες, 2 σακια ρυζι αν το πλοιο ξεφορτωνε ρυζι, μισο αρνι στον καθενα αν το πλοι ηταν ψυγει και ειχε αρνια κ.ο.κ!!! Ρωτα τον πατερα σου να στα πει αυτα Γιάννη!! Μετα το 1985 αρχισε αυτο το κακο!!Να πω για το Cayenne και την ML350 ενος εκ των λιμενργατων και τα μερσεντες/audi/BMW 320(το λιγοτερο) των υπολοίπων? Τ'αλλαζουν και καθε 5 χρόνια!!! να πω για τις 4 6οροφες πολυκατοικιες και το εξοχικο στην Μανη ενος εκ αυτων? Υπαρχουν κι αλλοι βεβαια!! Να πω για τα μαυρα που εγω ο ιδιος εδινα και συνεχιζουν να δινουν άλλοι? οι πρακτορε, οι εκτελωνιστες και οι ιδιοκτητες των κονταινερ ολοι δινουν μαυρα για να γινει η δουλεια τους!!! Να πω για τα γλεντια σε μεγάλες πιστες που εκανα με καποιυς απο αυτους (υπάρχουν ακομη στον ΟΛΠ και εργαζονται στις γερανογεφυρες) 'οπου το 1993 ο λογαριασμος ανηλθε σε 500,000δρχ? Ειμασταν 2 λιμενεργάτες εγω και 3 ξέκ......λα. Ο λογαριασμος καλυφτηκε απο τους δύο τους!!!!
Ο ΜΑΡΚ λιγα εγραψε!!!!
Α και να μην ξεχασω την ολη ιστορια την κανουν οι 30 λιμενεργατες που εχουν τις παραπανω απολαβες που αναφερει ο ΜΑΡΚ και οι οποιοι ειναι οι εργατοπατερες που αναφερονται σε άλλο ποστ με στενους δεσμους με το ΚΚΕ!!!!
Υπάρχουν βεβαια (οι περισσότεροι κι οχι λιμενεργατες) που περνουν 700-1500ε και ειναι η πλοιοψηφια αλλα ολους αυτους τους παιρνει η μπαλα των 30 εργατοπατερων!!!
|
Επιτέλους εδώ μέσα να λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους(τι είναι αυτές οι τελίτσες) ,και μ'ενδιαφέρει και το μετά ...........για πες
.
ΥΓ: Απορώ πως του ξέφυγε του Ντινόπουλου