View Single Post
Παλιό 26-08-2013, 13:55
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Έξι χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VDR Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλεγξτε την διαχείριση της χρηματικής και υλικής βοήθειας που δέχτηκε ο δήμος Ζαχάρως και μετά βλέπουμε αυτό για την βοήθεια του κράτους..

Και επίσης..

είναι τυχαίο που καθερέθηκε με δικαστική απόφαση ο τότε δήμαρχος?

Ο οποίος ακόμα και τώρα κάθεται στη καρέκλα του δημάρχου και μέσω του "καινούργιου" "βοηθά" το τόπο?

"Τα σπίτια ξαναχτίστικαν"..Ξέρετε πόσες αποθήκες που δεν έμεναν μέσα ούτε κατσαρίδες χαρακτηρίστηκαν σπίτια

Ξέρετε ότι μετά τις φωτιές οι έβαζαν οι ίδιοι φωτιά σε γουρνόσπιτα, τρακτέρ, φρέζες, αγροτικά,...

Ξέρετε ότι γνωρίζω ανθρώπους που έχουν καβάντζα 2 νοικοκυριά???

Όταν συνάνθρωποι μας δεν είχαν στην κυριολεξία να φάνε?

Ξέρετε ότι κάποιοι φιλοξενήθηκαν στο κτήμα μου που ευτυχώς κάηκε μόνο η περιφερική σειρά δέντρων?

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν λένε ούτε καλημέρα!!

Ξέρετε ότι αργότερα κάποιοι "κυνηγοί" σκότωναν τα πουλιά που είχαν βρεί καταφύγιο στο κτήμα μου?

Όταν τα πάντα τριγύρω ήταν καμένα και μερικοί κορμοί από το 250~300έτων πευκοδάσος άχνιζαν ακόμα???

"Οι λόφοι πρασίνισαν" Ποιοί λόφοι?..

Ξέρετε πόσα κτήματα ξεπήδησαν?

Ξέρετε πόσοι λόφοι μετατράπηκαν σε λιοστάσια?

Που είναι το εθνικό κτηματολόγιο?

Γιατί καθυστερεί???

Συγνώμη για το ύφος μου αλλά όταν προσπαθείς 2 εικοσιτετράωρα άυπνος

με μόνη ελπίδα και βοήθεια ένα αρτεσιανό με 4 ποτιστικά κανόνια και μία γεννήτρια που από την υπερθέρμανση είχε κοκκινίσει και έσβήνε,

............ακαριαία να πλησιάζουν οι φλόγες από το πευκοδάσος που υπήρχαν δέντρα ύψους 40 σύν μέτρα με τις φλόγες 2,5 φορές το ύψος των δέντρων..εεε!

Να σημειωθεί ότι πήρα τη βοήθεια των 3.000 ευρώ επίσης και η μητέρα μου άλλα 3.000,

επίσης σας ενημερώνω ότι μέσα σε 20 μέρες χρειάστηκα 12.700 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στα κτήματα μου διότι μερικοί πατάνε επί πτωμάτων..

Πάλι γνωρίζω άτομα που τη βοήθεια την έδωσαν προκαταβολή για NAVARA(αγροτικό αυτοκίνητο),

άσχετα που τα κατάσχεσαν οι τράπεζες τα περισσότερα!!!

Είμαι απο τους τυχερούς που γλίτωσε το σπίτι μου και ένα κτήμα και η οικογένεια μου.

Όσοι δεν ήσασταν παρών δεν μπορείτε να το νιώσετε..εύχομαι σε κανέναν να μην του τύχει..

Υγεία πάνω από όλα παίδες..
.
Πόσο μα ποσο δικιο εχεις....η Ελληνικη πραγματικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Για να ειμαι πιο ακριβολογος, ο Ελληνας της αρπαχτης σε ολο του το μεγαλειο.........ετσι για να μαθαινουμε οτι δεν φταιει μονον το κρατος αλλα και εμεις οι ιδιοι που φυσικα ποτε δεν φταιμε!!!! Λες και δεν ηξεραν ολοι αυτοι που αναφερεις οτι αυτο που κανουν ειναι ''κακο'' και εις βαρος του κρατους αλλα και του διπλανου τους........πρεπει το κρατος να τους το πει σε καθεναν ξεχωριστα......ο ασυνειδητος Ελληνας σε ολο του το μεγαλειο για μια ακομη φορα.

Last edited by siraxanz; 26-08-2013 at 14:09. Λόγος: Μορφοποίηση παρατιθέμενου κειμένου
Reply With Quote