26-08-2013, 18:18
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Orestiada
Μoto: R1200GSA
|
|
Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Θα δω με ποσα? με 200? με 50?............μην ξεχνας, αν και το εχω γραψει πολλες φορες, οτι απο το 2001 μεχρι και το 2010 ο χωρος εργασιας μου περαν του Πειραια και της Ελλαδας ηταν η Βουλγαρια, Ρουμανια, Ουκρανια και Ρωσια.
Πολεις οπως η Κωσταντζα, το Νεσσεμπουρ, η Οδησσος το Σοτσι κ.α. ηταν το δευτερο σπιτι μου.
Οι υπαλληλλοι μας στα γραφεια μας σε αυτες τις πολεις δεν επαιρναν παραπανω απο 200us$ μηνιαιως......US$ οχι ευρο για να καταλαβαινουμε τι λεμε.....
Κακως περιμενε, οποιος περιμενε, διορισμο στο δημοσιο και τοτε και τωρα και αυριο.........
Η μονιμοτητα φυραινει το μυαλο.......κανει το ανθρωπο αραχτο με κανενα ενδιαφερον για το αυριο αφου ολα ειναι μονιμως τακτοποιημενα.
|
Δεν ειπα κατι διαφορετικο φιλε μου...συμφωνω με αυτα που λες, ο καλος μισθος εξω ειναι 300-400€ σε αστυνομικους-τραπεζικους και 2-3 αλλα επαγγελματα!
Ανεργια δεν εχει γιατι εχουν αλλα ωραρια και οχι 5ημερο!
Σιγα-σιγα που θελουν να μας το περασουν προς τα εκει παει η δουλεια (ευχομαι να μη γινει γιατι το θεωρω καταστροφικο).
Οσο για το Δημοσιο, επειδη και εγω λογω δουλειας κατεβαινω Αθηνα-Θεσ/νικη και σε αλλες μεγαλες πολεις σε εμας εδω πανω που η κοινωνια ειναι πιο μικρη, να δεις τι γινοταν πριν απο καθε εκλογες για ενα διορισμο και ποσοι εχουν μετατεθει στην εφορια απο ΟΤΑ/ΟΣΕ χωρις πτυχιο κτλ για τον καλο μισθο που αρπαζαν τοσα χρονια!!!
|