Απάντηση: Πανευρωπαϊκή διασύνδεση των προστίμων
Δηλαδή ο κ Παύλος ή Pαul , που έφαγε π.χ. 10 φωτογραφικά και άλλες 15 κλήσεις στις διακοπές του στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο του (συνήθως νοικιασμένο) δεν πρέπει να πληρώσει γιατί δηλώνει μόνιμος κάτοικος π.χ. Ρώμης και άντε βρες τον ?
Ο Γερμανός –Γάλλο ς-Ιταλός- Ολλανδός κ.α. μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στους Ελληνικούς δρόμους να <<τρώνε>> κλήσεις και φεύγοντας να τις πετάνε στο καλάθι και να λένε <<πάρτε τα @ρχίδι@ μας @@@@έλληνες χα..χα…χαα>> ….
Σωστοί !!! Ωραίοι !!! Μάγκες οι τύποι… Μπράβο τους
Δηλαδή για να καταλάβω, κακώς το Ελληνικό κράτος (και οποιοδήποτε άλλο) θα προσπαθήσει να πάρει τα χρήματα από τις κλήσεις (ή άλλες οφειλές) των παραβατών αλλοδαπών ??? και καλώς ως τώρα οι <<μάγκες>> κάθε είδους δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στα κράτη ???
Ωραία, τότε ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους τους φοροφυγάδες που έβγαλαν το χρήμα έξω και γλεντάνε με τα κορόιδα που πληρώνουν τους φόρους τους.
Εάν λοιπόν έρθει μια εταιρία και πει στο Ελληνικό κράτος : << Οι φοροφυγάδες Έλληνες έχουν βγάλει 200 δις και γλιτώσανε 80 δις φόρους. Πάρτε 70 και δώστε μας το δικαίωμα είσπραξης>> … θα πείτε <<ΟΧΙ στην μαφία>> δεν θέλουμε τα 70 δις !!! και εάν το κράτος λειτουργήσει και λίγο σαν <<εταιρία>> δηλαδή πονηρά – εκβιαστικά (όπως η Γερμανία με τους δικούς της φοροφυγάδες) για να πάρει τις οφειλές, θα είναι μαφία και κακώς θα πράξει???
|