28-08-2013, 09:11
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: Ηθος και τρόποι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21
Ανοίγω ένα πολυ βαρύ θέμα γιαυτο αν θέλουν οι υπεύθυνοι ας το κατεβάσουν πριν γινει μπουρλοτο.
Πως πρεπει να συμπεριφερόμαστε προς τους άλλους συμφουριτες και αν ειναι επιτρεπτό να υπάρχει η αίσθηση του παλαιού και νέου εδω μέσα.
Ειναι δυνατόν να μπορει κάποιος να λέει δικιά μου ειναι η εκδρομή και βάζω εγω τους όρους?
Να κρίνουμε και να ψαρωνουμε κάποιον επειδη μπήκε με φορά και δε είπε καλησπέρα?
Πιστεύω οτι ο καθένας μπορει να λέει και να εκφράζεται οπως θέλει αλλα λίγο σεβασμός δε κάνει κακό.
Μερικο πιστεύουν οτι αν έχουν 5000 μηνύματα ο λόγος τους και η εμπειρία τους ειναι πολυ πιο σπουδαία απο κάποιον με 400.000 χλμ και 20 μηνύματα.
Απλα να ξεκινήσει ένα θέμα διάλεξα γιαυτο το έβαλα εδω και δεν ήθελα να χάλασω το θέμα κάποιου αλλου συμφουριτη.
Με εκτιμήσει σε όσους καβαλαμε μηχανή και σε ολα τα μελοι εδω μέσα
|
Απόσπασμα:
Τους κανόνες ασφαλείας πιστεύω οτι ο καθένας τους γνώριζει.
Και μπορει να προσαρμοστεί και να μην δημιουργεί προβλημα σε κανένα.
Το ατυχές μπορει να συμβεί και στον πιο εξοπλισμένο και στον πιο αδαείς.
Δε πιστεύω οτι πρεπει να περάσω ΚΤΕΟ να είμαι φάουλ εξοπλισμένος και έχω νεα ελαστικά να μην έχω πιει να έχω κοιμηθεί καλα και να έχω και ν διάθεση μου στα ύψη για ν συμμετέχω κάπου ,πίστευα οτι η καλη παρέα και η προσπάθεια απο όλους να μην δημιουργούν προβλημα στους άλλους ειναι τα θεμελιώδη.
Τώρα κανόνες μπορει να βάλει ο καθένας που κάνει κάτι αλλα τοτε χάνει και τη μαγεία του απροσμενου.
Δυστυχώς για εμένα ένας λόγος που είχα σταματήσει τα ταξίδια με αλλο club που είμαι και ιδρυτικό μέλος ..ήταν αυτή η επιμονή στο παλιός νέος .,στο ποιανού ειναι η διοργάνωση και στα χίλια μοιραία που μπορει κάποιος να κάνει πιο δύσκολο ένα τοσο απλό οπως ένα όμορφο μοτο ταξίδι.
Ελπίζω να καταλαβαίνεται τι εννοώ επειδη ο λόγος μου καμοια φορά μπερδευει
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Ξέρεις πόσοι είμαστε εδω μέσα που ξενερώνουμε απίστευτα όταν διαβάζουμε όλα αυτά και παίρνουμε μαύρο δρόμο και λέμε ευτυχώς που δεν συμμετέχουμε σε τέτοια σχήματα?????
|
Απόσπασμα:
Πολλοί όντως αλλα υπάρχουν και πρόβατα πολλα που θεωρούν οτι έτσι πρεπει να ειναι οι μοτο συγκεντρώσεις ............
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Εχεις δίκιο είναι λίγο τραβηγμένη η συμπεριφορά του leαder αλλά απ ότι κατάλαβα λύνεται το θέμα, ευρίσκεται σε καλό δρόμο, πάει για καφέ και κρέπες. 
|
Απόσπασμα:
Σε ποιον εχει να λογοδοτήσει και ποιος σε περίπτωση που κάτι δε παει καλα?
Στους γονείς στη γυναίκα.?σε ποιους και σαν τι σαν πρόεδρος οργάνωσης?
Εκδρομή πάμε με τις μηχανές μας να περάσουμε όμορφα όχι να περάσουμε ΚΤΕΟ
Αν κάποιος δε γουστάρει την παρέα δε την γουστάρει και δε έρχεται
Οποίος το παίζει έξυπνος και τιμόνι γίνεται περίγελος και θέμα συζητήσης γύρω απο την φωτιά
Αλλα το αστείο ειναι οτι πολλοί έχουν να προσφέρουν περισσότερα στη πάρει του φόρουμ και ας μην έχουν ολα τα απαραίτητα που λέει ο κ.ο.κ
|
Στο τελευταίο ποστ σου (Ακη) όπως φαίνονται στην παράθεσή μου, τα λες όλα και πολύ καλά μάλιστα!
Τα προγενέστερα, τι τα ήθελες? Προάγεις με κάποιον τρόπο τη συζήτηση γενικώς, με αυτά που έγραψες? Συνεπικουρούμενος και από το Διονύση, αποκαλείς τους συμμετέχοντες σε κάποιες εκδρομές "πρόβατα".....
Εμφανέστατα έχεις ενοχληθεί από θέμα που προέκυψε σε άλλο νήμα και το μεταφέρεις σε ένα νέο, ζητώντας "κανόνες ήθους και συμπεριφοράς"...
Από ποιους?
Από τα πρόβατα 
Τέλος πάντως καλαμπουρίζω για να ελαφρύνει το κλίμα, όπως έγινε και στο άλλο νήμα και λύθηκε το θέμα.
Προφανώς αυτό που προέκυψε εκεί, προέρχεται από κατ' ιδίαν συζητήσεις του Πασχάλη με το άλλο παληκάρι και -ατυχώς κατ' εμέ- προβλήθηκε και στο φόρουμ, δημοσίως. Αυτό και μόνο είναι το θέμα και έχει ήδη λυθεί.
Θεωρώ το νήμα που άνοιξες ως "μη αναγκαίο", επειδή ακριβώς το αρχικό θέμα λύθηκε και εσύ μόνος σου, στο τελευταίο σου ποστ, όπως τα παρέθεσα, δίνεις την ικανή και αναγκαία λύση.
Η οποία είναι και η μοναδική 
Πολλές καλημέρες και φιλιά, με την ευχή να τα πούμε όλοι μαζί στα "Ασφάλτινα Ελληνικά Βουνά"
Last edited by forester; 28-08-2013 at 09:14.
|