
28-08-2013, 17:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Βροχη,με η χωρις αδιαβροχο?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από orka90
Ευχαριστω παιδια, αρχιζω να ψαχνω αδιαβροχο σετ! 
|
να ξερεις μονον οτι σε πολυωρη οδηγηση με αδιαβροχο και με ¨η χωρις βροχη θα μουσκεψεις εσωτερικα απο τον ιδρωτα αφου τα πλαστικα αδιαβροχα δεν αφηνουν το σωμα να αναπνευσει.
Οι γκορντουρες - τα μοτοσυκλετιστικα μπουφαν και παντελονια - τα οποια φερουν αδιαβροχη επενδυση εσωτερικα ειναι τα καλλυτερα για μενα.
Το σωμα αναπνεει και δεν ιδρωνει απο μεσα.....κι ας βαραινουν με το νερο της βροχης. Ενα καλο, οχι ιδιαιτερα ακριβο, μπουφαν γκορντουρας με αδιαβροχη επενδυση εχει σχεδιασμο αποβολης νερου απο χαμηλα αφου ναι μεν το νερο περναει μεσα στο μπουφαν απο τις ραφες του και την αναπνεουσα υφανση του αλλα σταματαει στην εσωτερικη αδιαβροχοποιηση η οποια ειναι επισης αναπνεουσα. Αυτο το νερο αποβαλλεται απο χαμηλα και το επομενο πρωι ειναι ετοιμα, ελαφρια και στεγνα, για χρηση. Εγω εχω ενα τετοιο μπουφαν και παντελονι που τα ειχα παρει 230ε και τα δυο πριν 5-6 χρονια. Μεχρι σημερα δεν εχουν μπασει σταγονα και στεγνωνου γρηγορα.
Εγω, σε ταξιδι στην Γερμανια εξοπλισμενος με αδιαβροχα και γκορντουρες ως ανω, χρησιμοποιησα τα αδιαβροχα μια φορα διοτι μετα απο 30 λεπτα με αυτα ειχα στεγνα ρουχα εξωτερικα και μοουσκεμενα εσωτερικα στην επαφη με το δερμα.
Απο τοτε τα πεταξα (τα αδιαβροχα) και τα χρησιμοποιω μονον στην πολη μεα απο το σπιτι μεχρι το γραφειο.
Last edited by GeorgeP; 28-08-2013 at 17:38.
|