View Single Post
Παλιό 28-08-2013, 19:39
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Ηθος και τρόποι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη το συνεχιζεις χρισημοποιωντας τον τιτλο που με τιμησαν,, "moderator" και καποιοι αλλοι μαζι με σενα προσπαθουν να μας μειωσουν σε προηγουμενο ποσταρισμα στο ιδιο thred (και οι δυο σας προην moderator) ΑΛΛΑ και αλλοι παλαιοτερα σε αλλα νηματα αποκαλοντας μας με διαφορους χαρακτηρισμους που ΔΕΝ θελω να τους αριθμησω εναν εναν γιατι δεν θα μου φτασει η ωρα,,λεγοντας εν μερη πλην σαφως οτι οι περισσοτεροι ειμαστε"αχρηστοι" εκτος απο εναν Πελοπονησιο (sory σορυ Χαρη μου),, λεγοντας μου οτι ΔΕΝ σεβομαι-δεχομαι τους ορους περι ασφαλειας της εκδρομης του forum η της καθε μοτοσυκλετιστικης εκδηλωσης που απαιτει μεταβαση σε αυτην με μοτοσυκλετα (αν καταλαβα καλα με το λιγο μυαλο που διαθετω).
Κατατασεις τον εαυτο σου σε αυτους που ενδιαφερονται για την ασφαλεια των αλλων απορυπτωντας εναν συμφορουμητη για jet κρανος ΑΛΛΑ βαζεις ανοιχτη προσκληση στον οποιονδηποτε που κατα πασα πιθανοτητα το 60-70% αυτων που θα ερθουν να μην τους ξερεις καν σαν ανθρωπους (που αυτο ειναι το λιγοτερο ) ΑΛΛΑ το συμαντικοτερο σαν οδηγους βαζοντας τους να οδηγησουν στα ασφαλτινα βουνα 2 που οι περισσοτεροι ΞΕΡΟΥΜΕ πως γινανε τα Νο1 και με τι Τ Α Χ Υ Τ Η Τ Ε Σ και μου λες οτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε Π Ι Κ Υ Ν Δ Υ Ν Ο ?????????????????????????????????????????
Ηταν ποιο ασφαλες τα περσινα ασφαλτινα βουνα????που ολοι ειχαν πληρη εξοπλησμο???? Ο Δ Η Γ Η Κ Α

Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε νοημον ανθρωποι και μαλιστα οικογενειαρχες με κουτσουβελα να μεγαλωσουμε ,,πιστεψεμε οτι ο καθενας μας νομιζω σκεφτεται την οικογενεια του και την σωματικη του ακαιρεωτητα πεισσοτερο απο οτι την σκεφτεσαι εσυ για τον καθενα...
Ο μεσος ορος ηλικιας εδω μεσα ειναι ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ετων και νομιζω οτι ειμαστε σκεπτωμενοι ανθρωποι...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ .....μαλιστα ειναι ΑΡΕΤΗ κανενας δεν ειναι ασφαλτος
Εγω το συνεχιζω η ο ΑΚΙS21?
Συνελθε φιλαρακο!
Συνεχιζεις να εκτιθεσαι και σε αυτο το ποστ.
Τα κοκκινα γραμματα που εβαλες στην παραθεση
ειναι πρωτης ταξεως δικαιολογια για να ξεχυθουμε
στις εκδρομες του φορουμ με βερμουδες και τσοκαρα.
Και στην πρωτη πτωση να μπουμε στις ειδησεις.
Οταν γραφεις, εκφραζεις τη διοικηση φιλε.
Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ TA ROADTRAINING
εκθειαζει τη πολυτιμη βοηθεια τους
στην ασφαλεια του αναβατη στο δρομο
και σιωπει στο θεμα jet η κλειστο-ανοιγομενο κρανος
στις εκδρομες αυτων!!!!!

Και καλα θα κανεις να το συνειδητοποιησεις !!
Οτι το ποστ του διαχειριστη στα ματια του μελους
ειναι ποστ της διοικησης.
Αν παλι μπηκες εδω μεσα για τη καβλα σου
επεστρεψε τα γαλονια και συνεχισε τις εκδρομες σου.
Αν ειναι να κανεις τη καβλα σου με τα γαλονια...... πασο..

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Μην ξανααναφερθεις σε αν-ασφαλεια των εκδρομων
που σχεδιαζω και ας πουμε κοντρολαρω.

Οδηγω ποντο ποντο ολες σχεδον τις διαδρομες πριν περασω
απο εκει εστω και με δυο συμφορουμιτες η απλα συνταξιδιωτες.
(Ενδεικτικα σου αναφερω οτι την πρωτη μερα
και μετα τη Δροσινη ο δρομος εχει δυο δεξιες που κλεινουν αποτομα μια αριστερη με καθιζηση ενω στη δευτερη μερα εχει εργα και βρωμικο οδοστρωμα πριν τους Καλαρυτες).
κοινως, κατσε πισω μου και φωτογραφιζε

Και ποτε μα ποτε στις παραπανω εκδρομες
-σαφως λογω και μεγαλης τυχης-
δεν εχει σπασει ουτε αυγο!!!

Καποιος να κλειδωσει εδω να παμε να κανουμε που τα να τα
Ασφαλτινα Βουνα παρακαλω
Reply With Quote