View Single Post
Παλιό 28-08-2013, 19:41
V-STRONG Ο/Η V-STRONG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ηθος και τρόποι

διαβαζω προσεχτικα και αν και με καλυπτουν σε μεγαλο βαθμο οι παραπανω απαντησεις θα αναφερω τα εξης.
με τον πασχαλη ειμαστε απλα γνωριμοι λογω καφε και οχι φιλοι και δεν καιγεται με την ''αγαπη'' του μην παθω τιποτα. λογια εμφαντικα για ενισχυση των επιχειρηματων του. δεν ειναι κανενας διοργανωτης υπευθυνος για μενα και κανεις δικος μου δεν θα ζητησει ευθυνες απο αυτον (απο ηθικης αποψεως οπως εγραψε γιατι νομικης δεν παιζει) γιατι ειμαι ενηλικος 43 χρονων και υπευθυνος του εαυτου μου. αναγνωριζω τις γνωσεις του πασχαλη, την οργανωτικοτητα του και το κεφι για αυτο που κανει αλλα και την ιδιαιτεροτητα του χαραχτηρα του... στο θεμα κοινωνικη συναναστροφη πασχει ολιγον, το οποιο προσπερνουσα μεχρι προτινος διοτι λογικο σε μια ομαδα να μην ταιριαζουν ολοι αλλα τουλαχιστον υπηρχε σεβασμος και αυτο μεχρι προτινος.

στην εκδρομη αποφασιζω να ερθω γιατι θα ειναι 5 ατομα που γουσταρω και εχω συνταξιδεψει, αλλα5 που γνωρισα στην κοπη της πιτας και θελω να τους δω και αλλα5 ατομα που συνομιλουμε και θελω να γνωρισω απο κοντα και φυσικα για την αξια του οργανωμενου ομορφου touring που επαξια στηνει ο πασχαλης.
ΑΛΛΑ

ενω εχει το τηλ μου και να πει αυτο που θελει προτιμα τηνδημοσιοποιηση και μαλιστα ακομψα.
ΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?

προσωπικα πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που με γνωριζουν στο forum οποτε με την αυστηροτητα που το αντιμετωπιζει δινει την εντυπωση ενος καγκουρα, ανεγκεφαλου και επιπολαιου προβληματικου οδηγου που πρεπει να τον αποτρεψει να ερθει στην εκδρομη. αρα δημιουργει εσφαλμενες εντυπωσεις για μενα. ενταξει ρε φιλε θα πουν καποιοι μην τρελαινεσαι.... Ο.Κ. και αυριο καποιος προτεινει μια εκδρομη για εκτος και του ζηταω να παω μαζι του. λογικο ο ανθρωπος να προβληματιστει.
''ποιος ειναι ο v strong"
"o καγκουρας ρε συ που μαλωσε με τον πασχαλη".

στην εκδρομη λοιπον θα παω και οπως το ειπε ο πασχαλης με μποτακια, μπουφαν μηχανης, τζιν με επιγονατιδες και jet κρανος. το κρανος δεν το προτεινω σε κανεναν αλλα το full face μετα απο15 με 20 λεπτα μου φερνει δυσφορια και κατω απο αυτην, η οδηγικη μου ικανοτητα μειωνεται. αυτο για εξηγηση προς τριτους αν και παραμενω στα νομοτυπικα πλαισια.

αν λοιπον με οσους εχω ταξιδεψει εχουν να πουν κατι για την οδηγικη μου παιδεια η για τυχον προβληματικο χαραχτηρα μου φυσικα και μπορουν.

ΤΕΛΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΗ θα ειμαι στην εκδρομη, με τον δικο μου τροπο. δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα προς εσε απο την μερια μου. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΣΕ ΛΕΩ. και για να μην λογοδοτησεις σε καποιο συγγενικο προσωπο μελους καποιοι δεν ειναι χεραδες σαν και σενα ριξε ρυθμο μην αγχωσεις καποιον αργο.
ΑΥΤΟ ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Reply With Quote