View Single Post
Παλιό 28-08-2013, 22:39
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ηθος και τρόποι

Καλησπέρα και απο εμένα.

Το θέμα που θίγεται στο συγκεκριμένο νήμα ειναι μεγάλο και διαχρονικό....

Ξεκίνησε από το ήθος και τους τρόπους ...... Που απο ότι διαβάζω εδω 4 σελίδες στην πορεία δεν διαφωνεί κανείς περί της μη καλής πρόθεσης ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως όσων έγραψαν εδω μέσα. Λίγο για τρόπους μιλάτε αλλά κανένας δεν καταλογίζει πρόθεση.

Το θέμα όμως καταλήγει μέσα απο τα γραφόμενα σας στο αν τελικά πρέπει ή όχι να ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ μέτρα ασφαλείας (ακόμα και με ποινές αποκλεισμού) σε μια ομαδική , παρεϊστικη (ή όχι) εκδρομή.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ !!!!

Και οι δύο απόψεις έχουν τα δίκια τους.

Θα παραθέσω ενα δυο παραδείγματα απο προσωπικές εμπειρίες από αυτές που όλοι έχουμε ζήσει λίγο ή πολύ στην μοτοσυκλετιστική μας πορεία , μπάς και και βγάλουμε καμμια άκρη.

Α) απίστευτη εμπειρία σε training , με σιδηρά πειθαρχεία η οποία με βοήθησε να κάνω πράγματα με την μηχανή που δεν πίστευα ότι μπορώ να κάνω. Με ασφάλεια, ανεκτίμητη εμπειρία !!!

Β) ένιωσα μεγάλη μοναξιά όταν στην πρώτη μου μοτοεκδρομή αρχαριος με TRANSALP σε αλλο σύλλογο στην εθνική για Ναύπακτο οι γρήγοροι εξαφανίστηκαν δίνοντας ραντεβού στο Ρίο. Τους είχα τόσο ανάγκη δίπλα μου !!!

Γ) πιο έμπειρος μερικά χρόνια αργότερα ... Με εκνεύριζαν οι πολυπληθής ομαδικές εκδρομές που όταν ξεκινάει ο πρώτος στο βενζινάδικο για να φύγει φθάνει ο τελευταίος να γεμίσει βενζίνη. Άλλος θέλει στάση για τσιγάρο , άλλος για κατούριμα ..... Καλύτερα μόνος με κανα δυό ακόμα το πολύ που ταιρίαζουμε οδηγικά.... Πάμε για άλλες εμπειρίες !!!!

Ολες οι παραπάνω περιπτώσεις είναι σωστές αλλά ταυτόχρονα και λάθος.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!.

Η ανάγκη μας καθορίζει ποιό είδος εκδρομής θελουμε να πάμε, όταν δεν ακούμε και δεν υλοποιούμε την δική μας ανάγκη όλα μας φταίνε. Ο συνταξιδιώτης μας που πάει περίεργα, ο δρόμος που έχει κακοτοπιές, ο καιρός και πολλά άλλα....

Για να καταλήξω και εγω την πολυλογία μου , δεν υπάρχει σωστή εκδρομή ή λάθος.
Ο διοργανωτής την φαντάζεται "ΈΤΣΙ" (όπως και αν ειναι αυτό) , κρίνω και αποφασίζω αν αυτό για ΕΜΈΝΑ στην φάση που είμαι και με την διάθεση που έχω μου πάει ή όχι.
Αν αποφασίσω λάθος και πιεστώ στην εκδρομή τότε θα κουραστώ - εκνευριστώ εύκολα για διάφορους λόγους και η εκδρομή θα γυρίσει εναντίον μου.

Η μοτοσυκλέτα έχει να κάνει πολύ με τα δικά μας όρια, το ωραίο σε αυτήν είναι ότι σε μαθαίνει να τα σέβεσαι , το άσχημο είναι ότι αυτή η μάθηση ειναι θέμα "ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ" για έναν μοτοσυκλετιστή.

Καλό είναι λοιπόν να ακουμε τις ανάγκες μας και να τις βάζουμε σε προτεραιότητα (με την καλή έννοια) και εδώ μέσα στο φόρουμ.
Δόξα τον Θεό είμαστε αρκετοί και υπάρχει τεράστια γκάμα για ότι τραβάει η ψυχή μας.
Μπορούμε να επιλέξουμε ή να οργανώσουμε ότι τραβάει η ψυχή μας !!!!

Μπράβο Πασχάλη για το τρέξιμο που ρίχνεις και τα όρια που βάζεις για να ειναι όλοι ασφαλείς και να περάσουν καλά. Σου εύχομαι (όπως και όλοι εδώ μέσα) να πάνε όλα καλά για όλους τους συμμετέχοντες !!!

Μπράβο και σένα Ακη21 που έχεις βρεί κολλητούς μέσα από την παρέα και έχεις το κέφι και την όρεξη να εκδραμεις μαζί τους. Καλά κανεις και λες αυτό που σε ενοχλεί, (μεσα από τις αντιθέσεις κερδίζουμε νέα πραγματα και εμπειρίες). Μην χάσεις την ανάγκη σου ακολούθησέ την και σου ευχομαι να περάσεις καταπληκτικά στην εκδρομή !!!!

εύχομαι να είναι πάντα έτσι ζωντανή και καλοδιάθετη όλη η παρέα εξομαλινοντας διαφορές και αντιθέσεις , που πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν σε τόσο πολυπληθείς ομάδες όπως το GSForum.

Καλό βράδυ

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Reply With Quote