Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpampis
Ναι ξερω πεταγομαι σαν την τσου τσου....
Ναι ξερω ειμαι ασχετος απο μεγαλου κυβισμου μηχανες και ακομα καλα καλα δεν εχω καβαλησει το funduraki μου..
Ναι ξερω δεν εχω παει σε ΚΑΜΙΑ εκδρομη με κανενα παρα μονο με τον εαυτο μου.
Αλλα ξερω οτι οδηγω 22 χρονια μηχανακια-μηχανες..
Ξερω οτι λογο δουλειας (μεχρι και 16 ωρες συνεχομενες δουλευα για 2 χρονια με μηχανακι) εχω κανει χιλιαδες χιλιομετρα στην ζουγκλα της Αθηνας...εχω χασει τα μαλλια μου φορωντας κρανος ΠΑΝΤΑ.Ειμαι 40 χρονων ανθρωπος και πολυ εμπειρος οδηγος σε πολλα οχηματα.
Επισης δεν ξερω κανενα σας απο κοντα,ειμαι στο φορουμ καμια 20αρια μερες οποτε και ειμαι αντικειμενικος.Διαβαζω το νημα απο την αρχη με πολυ ενδιαφερον και πιστευω οτι ο AKIS_21 εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.
Προσοχη δεν πιανομαι απο το συγκεκριμενο περιστατικο,που αλλωστε δεν το ξερω.
Πιστευω ομως οτι ενηλικες ανθρωποι ειμαστε...εξηγηστε μου για πιο λογο θα ζητησουν τα ρεστα απο τον διοργανωτη και ποιος???
Ο διοργανωτης πασχιζει και χανει ωρες ΤΟΥ (και χρηματα πολλες φορες)ωστε να οργανωσει μια εκδρομη επειδη γουσταρει να το κανει αυτο και θελει να βοηθησει φιλαρακια του να περασουν καλα...Αλλα ως εκει...δεν συνοδευει 15χρονα ουτε 17χρονα που πανε 15μερη εκδρομη.ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ με φιλαρακια και ταξιδευει μαζι τους.
Οτι και να συμβει κανενας δεν θα ρωτησει τον διοργανωτη ΓΙΑΤΙ δεν φοραγε full face κρανος και μποτες ο Μπαμπης...ο Μπαμπης ειναι 40 χρονων ανθρωπος και αν δεν εχει το μυαλο (η τα χρηματα)για τα βασικα κακο του κεφαλιου του.Δεν μπορει να κοβετε η παρεα στην μεση μονο κα μονο λογο εξοπλισμου...που στο φιναλε μπορει να μην μπορει να τον αγορασει καποιος(εγω ας πουμε 400 ευρω για κρανο δεν μπορω και ΔΕΝ θα εδινα)αυτο φιλοι μου ειναι τουλαχιστον ρατσιστικο.
Στο μυαλο μου την εκδρομη την ειχα αλλιως απο οτι διαβαζω εδω....κανονες ειχα μονο στο στρατο που τελειωσα,κανονες εχω στην δουλεια μου...κανενας δεν θα μου βαλει κανονες στην βολτα μου...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
|
σου λεω και πολυ απλο και τελειωνω εγω με αυτο το θεμα γιατι του έχουμε δωσει πολυ αξία. ...........
Στο σπιτι σου δεν εχεις μια αρχη?????? Μην μου απαντησης βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος και αυτο γιατι σου εβαλα για παραδειγμα οτι ποιο ιερο πιστεύω εχεις (εχουμε) και να με συμπαθας........αλλα για σκεψου το λιγο.....