View Single Post
Παλιό 29-08-2013, 17:30
Uriah Heep Ο/Η Uriah Heep βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Απάντηση: Aναξιοσημείωτο. Τhe legendary Voskoparty 2012

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ

Dramatik bölüm Türk seyahat serisinin yeni döngüsünde neler var?
Aksiyon, suçlu sırları , açık kask , mera canlı perküsyon Brezilya ritimleri , ahlak üzerinde sosis 30m asma felsefe ve youtube üzerinden ideoloji ve arama gibi tavırları ile entrika ...

Karbon fiber gibi uğultu bir kounouparo yapma ses xevoulomenou pirinç sifon ileErdemir reftike , onun düşüşünden lypothimotablo ürkütücü kel etrafında dönen ....
Gülenfincan arkasına bakmadı ... ve yaygın bir endişe ile gözünde beni , sonra benim dikkatini çekmek . Aniden saf caz metal ses dedi ki ...
" Ben batı gidecek ... öksürük öksürük ... " profesyonel boğazını temizledi , uzun bir duraklama yaptı ve kalın eikastikotita içindeki kelimeler ağırlığında devam etti ...
" Sen kemiklerin yol çapraz ! "
Ben n ' ifade sözü ve tutarsız gösterim duygusu ile ilave etmedi ... " Dommie By ! "
" Sevgili Gülen , yorgun konum ... En iyisabah fincan beni uyku ve arayın. "
" Uriah Heep Efendi , bana hakaret ! Benim hikayem , öksürük öksürük ...diagromi benim ... öksürük öksürük ... " O Buffy güçlü bir nefes çekti ve keyfi yerinde kızgın bir görünüm odaklanarak , ben atıldı ... "Neden şüphe yoktur; "
" Önce yol kemik seyahat hedefi modos değil, garip seyahat pnefmatotypou ve benim ikinci doğu ... " Ben için yapılacak risk alma , cevap verdi ...
" Sen yumruk , sen doğu gitmiyorsun .... Sen batıya gidiyoruz ! " Büyük bir kabarcık bigkmpampol şişirme , alaycı bir gülümseme ile önlemek ya da Gülen için ...
" ... Ve ben Epirus bulunan kemiklerin yol ! " O bigkmpampol büyümeye izlerken , yumuşak bir sesle ... " ... Ve kemik koyun açtı ! " Zafer bigkmpampol karşısında pop hale hırıltı eklendi ...

Μετάφραση:

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων της δραματικής Τούρκικης ταξιδιωτικής σειράς?
Δράση, ένοχα μυστικά, ίντριγκες με ανοιχτά κράνη-περικεφαλαίες, βραζιλιάνικους ρυθμούς από live κρουστά σε βοσκοτόπια, λουκάνικα 30 μέτρων, φιλοσοφία αμπέλου περί ήθους και τρόπων καθώς κι αναζητήσεις ιδεολογίας μέσω του youtube...

Απόσπασμα επόμενων επεισοδίων:

Ο Ερντεμίρ ρεύτηκε, με ήχο ξεβουλωμένου ορειχάλκινου σιφονιού, κάνοντας ένα κουνούπαρο που βούιζε σαν μονοκινητήριο περιστρεφόμενος γύρω από την απόκοσμη καράφλα του, να πέσει λιπόθυμο στο τραπέζι....
Η Γκιουλέν ξανακοίταξε το φλυτζάνι... και μετά εμένα στα μάτια με μια διάχυτη ανησυχία, εγκλωβίζοντας την προσοχή μου. Ξαφνικά είπε με καθαρό jazz μέταλλο στη φωνή...
Θα ταξιδέψεις δυτικά... γκουχ γκουχ...” ξερόβηξε επαγγελματικά, έκανε μια μεγάλη παύση και ζυγίζοντας τις λέξεις με έντονη εικαστικότητα, συνέχισε...
Θα περάσεις το δρόμο των οστών!!!”
Δεν πρόλαβα ν' αρθρώσω λέξη και συμπλήρωσε με μια αίσθηση ασυνάρτητων εντυπώσεων... “με τη Dommie!!!”
Sevgili Gulen, είσαι κουρασμένη... Πάνε καλύτερα για ύπνο και μΕ λες το πρωί το φλυτζάνι.”
Uriah Heep efendi, με προσβάλλεις! Η ιστορία μου, γκουχ γκουχ ...η διαδρομή μου... γκουχ γκουχ ...” Τράβηξε μια γερή τζούρα από τον μπάφο της και εστιάζοντας το θυμωμένο βλέμμα της στην καύτρα, μΕ πέταξε... “γιατί με αμφισβητείς?”
Πρώτον ο δρόμος των οστών έγινε ταξιδιωτικός προορισμός της μοδός και δεν είναι του ιδιόρυθμου ταξιδιωτικού μου πνευματότυπου και δεύτερον βρίσκεται ...ανατολικά!” της απάντησα, αναλαμβάνοντας το ρίσκο να την ξεκάνω...
Εσύ μπουνταλά Uriah Heep efendi, δεν θα πας ανατολικά.... Θα πας δυτικά!” με πρόλαβε η Γκιουλέν μ' ένα ειρωνικό χαμόγελο, φουσκώνοντας μια τεράστια φούσκα μπιγκμπάμπολ...
...και ο δρόμος των οστών που σΕ είπα βρίσκεται στην Ήπειρο!!!” είπε σιγά, πρόσεχοντας την μπιγκμπάμπολ που φούσκωνε δραματικά...
.
“...και είναι στρωμένος από οστά προβατίνας!!!” συμπλήρωσε γρυλίζοντας θριαμβευτικά κάνοντας την μπιγκμπάμπολ να σκάσει στα μούτρα της...

Last edited by Uriah Heep; 29-08-2013 at 17:51.
Reply With Quote