View Single Post
Παλιό 29-08-2013, 22:35
Uriah Heep Ο/Η Uriah Heep βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Απάντηση: Aναξιοσημείωτο. Τhe legendary Voskoparty 2012

E

Erdemir bana yeni bir paket anlaşma önerdi .... Kağıtları ve sadece 10 Euro süren garantili coşmuş seks için kurutulmuş buffalo testislerin bir tılsım Rolling.
Alay önünde, ben sadece daha iyi bir gelecek arayışı içinde vatanlarından söküp benim zor aşama bir adam yardım edeceğini kendimi ikna ....
Bunların şimdiye kadar ne gurum biliyorum üzerine, ben Ashram dışında ol otoumpidon k uçmak!
Ringa pinching yandan çürük vardı sadece zaman, Erdemir ile 8 Euro Kapalı fazla değer yüklemek için değil, insanlık dışı ...
Arasında kovalamaca 13 € diye endişeyle önerdi "hemen Joker numaraları beni ara".
"Uriah Heep Efendi" diye bir soyut metafizik duruş alarak, Gülen kesildi, "bir motosikletçi forumu konuştu ... Burada entrikalar, avukatlar bakın ... "

Devam...

Μετάφραση:

Ο Ερντεμίρ μΕ πρότεινε ένα νέο πακέτο προσφοράς.... Ρίξιμο τα χαρτιά και ένα φυλαχτό από ξεραμένους όρχεις βουβάλου, για εγγυημένο αχαλίνωτο σέξ διαρκείας, μόνο με 10 ευρώ.
Μπροστά στην απόλυτη κοροϊδία, έπεισα τον εαυτό μου ότι απλά θα βοηθούσα έναν συνάνθρωπό μου στη δύσκολη φάση του ξεριζωμού του από την πατρίδα, ψάχνοντας για ένα καλύτερο μέλλον....
Άμα τα μάθει ποτέ αυτά ο γκουρού μου, θα μΕ πετάξει κ ωλ οτουμπιδόν έξω από το Άσραμ!
Έκλεισα στα 8 ευρώ με τον Ερντεμίρ, τη στιγμή ακριβώς που η ρέγγα του είχε μελανιάσει το χέρι, τσιμπώντας τον απάνθρωπα για να μην κατεβάσει κι άλλο την τιμή...
Λέγε αμέσως τους αριθμούς του Τζόκερος” της πρότεινα με αγωνία μπας και ρεφάρω τα 13 ευρώ.
Uriah Heep efendi” με διέκοψε η Γκιουλέν, παίρνοντας μια αφηρημένη μεταφυσική πόζα, “μίλησες για ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ... Εγώ εδώ βλέπω ίντριγκες, δικηγόρους ...”

Συνεχίζεται...
Reply With Quote