View Single Post
Παλιό 16-11-2009, 15:51
daflos Ο/Η daflos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW-R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Σφυροκόπησε σκύλο επειδή του έτρωγε τις κότες !!!!!!!!

Το φόρουμ μπορεί να είναι μοτοσικλετιστικό αλλά αναρτήθηκε ήδη εδω.Και αν μου επιτρέπεις να πω και εγώ τη γνώμη μου,είμαι και εγώ παθων όπως ο soter3mg απο κατοικίδιο(αφού δεν θέλετε να ακούσετε το κοπρόσκυλο)σε ένα χωριό εξω από τη Θήβα.Ο ιδιοκτήτης του(κάτοικος του χωριού)μου είπε:και τώρα τι θέλεις.Να σου ζητήσω συγνώμη;;;;Αααααα δεν σας είπα τι έπαθα.Με ένα ΧΤ πριν 4-5 χρόνια πέρναγα από το χωριό και ο σκύλος βγήκε από την ανοιχτή αυλόπορτα και μου τράβαγε το παντελόνι μέχρι που μου το έσκισε.Ευτυχώς, με τα χίλια ζόρια,κρατήθηκα όρθιος και δεν έσπασα τα μούτρα μου στον χωματόδρομο.Αν έλεγα και καμιά κουβέντα παραπάνω για το παντελόνι,οι φίλοι του σκυλοιδιοκτήτη καραδοκούσαν να με καταπιούν.Άσε που διάβαζα στα μάτια τους:Καλά σου έκανε ρε ####παιδο ο σκύλος.Άμα τολμάς ξαναπέρνα από δω.Θα μου πεις γιατί δεν πήγα στην τοπική αστυνομία;;;Βοβήθηκα οτι θάχα την ίδια αντιμετώπησηΕίχα και εγώ σκύλο για 14 χρόνια, μέχρι που ψόφισε από γειρατιά.Κανένας δεν μιλάει για τα δικάμας συλιά.Για τα αδέσποτα μιλάμε,που καμιά φορά είναι .....πολύ ενοχλητικά !!!!!!!!!!(το λέω ευγενικά για να μην $#%%#^%#&#%*#)
Reply With Quote