View Single Post
Παλιό 31-08-2013, 11:18
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Press direct στα 34000km

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Benjamako Εμφάνιση μηνυμάτων
Εφοσον λοιπον διαγνωστηκε με απολυτη βεβαιοτητα η βλαβη,επικοινωνησα με το αρμοδιο τμημα της BMW και η απαντηση ηταν η εξης..
Το press direct υπαρχει μεν σαν ανταλλακτικό,κοστιζει 700€ αλλά εαν το περασεις δεν θα εχει εγγυηση .Η BMW εχει αποφασισει οτι για να σου δωσει την εγγυηση των ανταλλακτικων πρεπει να αλλαξεις ολοκληρο το σασμαν που κοστιζει 2500€....
και λεω εγω
Ειναι φυσιολογικο να εμφανίζεται τετοιο μεγαλο προβλημα ΤΟΣΟ νωρις και να μην μπορει να δικαιολογηθει τιποτα τουλαχιστον σαν ενδειξη καλης θελήσεως απο την εταιρεια;
Η απαντηση βεβαια ηταν "Οχι αλλα στειλε μας εσυ τις απαιτουμενες φωτογραφιες,να κανουμε μια ενοχληση στη μαμα εταιρια και βλεπουμε.."
Τα εστειλα λοιπον και γω....και βλέπουμε!
Η λογική λεει οτι εφοσον αλλαζουν αυτοι μονο ολοκληρο το σασμαν..θα δωσουν την αναμενομενη απαντηση να αλλαχτει..το ζητουμενο ειναι με ποσα λεφτα..

Ομοιοπαθής
Πάμε με τη σειρά.
-Δεν υπάρχει τόσο νωρίς ή αργά δυστυχώς.Εμένα το έβγαλε στα 22.000 χλμ

-Η διαδικασία δυστυχώς που ακολουθείται είναι η εξής:λύσιμο της μηχανής,φωτογραφίες τα επίμαχα σημεία,αποστολή Γερμανία και μετά από λίγες μέρες η απάντηση.

2 οι επιλογές.Ή καλύπτει η BMW και την βγάζεις καθαρή μόνο με την εργασία (και αυτή μειωμένη),ή αρνητική απάντηση και ......... 4ψήφιο.....

Οι φώτο δυστυχώς βγαίνουν και στέλνονται με το μηχανάκι λυμένο....

Στην motion n style που είχε αναλάβει ο Θανάσης το πρόβλημα μου,κόστισε περίπου 200-250 ευρώ η μειωμένη εργασία.....

Που έχεις την μηχανή?
Reply With Quote