View Single Post
Παλιό 31-08-2013, 21:37
teo_gs Ο/Η teo_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2013
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: r1150gs
Προεπιλογή Απάντηση: Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα του Ευήνου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από PLOIGOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρις να θελω να σχολιασω το συγκεκριμενο περιστατικο,που μονο οργη μπορει να προκαλεσει σε ολους,απλα μου εκανε εντυπωση το σημειο του ατυχηματος...
Το οποιο ειναι μια...ΕΥΘΕΙΑ!!!

Κ επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω στις εφημεριδες κ να ακουω στις τηλεορασεις για δρομους καρμανιολες,το μονο πραγμα που θα ηθελα να σχολιασω ειναι οτι δυστυχως δεν υπαρχει καμμια παιδεια στην οδηγηση...

Ποσα σημεια τετοια ξερετε ολοι σας?Ειμαι σιγουρος πως η απαντηση ειναι ΑΠΕΙΡΑ!!!
Κ τι κανουμε οταν χρειαστει να περασουμε απο τετοια σημεια?Η λογικη λεει οτι κοβουμε ταχυτητα κ εχουμε την προσοχη μας κ τις αισθησεις μας στο φουλ...

Δυστυχως καθε μερα στους δρομους που κυκλοφορω,επειδη ειναι η δουλεια μου,βλεπω το ακριβως αντιθετο...

Ελπιζω παντως να πιαστει ο ασυνειδητος οδηγος που τους εγκατελειψε,αν ισχυει κατι τετοιο κ να πληρωσει...Τι να πληρωσει δηλαδη...Εφυγε η κοπελα απο την ζωη...
Συντοπίτη έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις. Πολλές φορές δεν δίνουμε την πρέπουσα προσοχή ακόμα και σε σημεία που ξέρουμε πως είναι επικίνδυνα. Δύο όμως λέξεις από το αρχικό κείμενο μου τράβηξαν την προσοχή, Τρακτέρ και βράδυ. Χωρίς να θέλω να προδικάσω είναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου όπως έχω δει άπειρους οδηγούς τρακτέρ (κατάγομαι από περιοχή με εργοστάσια τομάτας) νύχτα χωρίς καν ανακλαστικό στην καρότσα (για φώτα ούτε λόγος) με 20 και 30 χιλιόμετρα ταχύτητα πάνω στην εθνική. Εκεί δυστυχώς είναι να μην σου κάτσει... Κρίμα για την κοπέλα πάντως, τι άλλο να πούμε εμείς...
Reply With Quote