01-09-2013, 00:35
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Ριο
Μoto: VARADERO MK2
|
|
Απάντηση: Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα του Ευήνου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo_gs
Συντοπίτη έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις. Πολλές φορές δεν δίνουμε την πρέπουσα προσοχή ακόμα και σε σημεία που ξέρουμε πως είναι επικίνδυνα. Δύο όμως λέξεις από το αρχικό κείμενο μου τράβηξαν την προσοχή, Τρακτέρ και βράδυ. Χωρίς να θέλω να προδικάσω είναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου όπως έχω δει άπειρους οδηγούς τρακτέρ (κατάγομαι από περιοχή με εργοστάσια τομάτας) νύχτα χωρίς καν ανακλαστικό στην καρότσα (για φώτα ούτε λόγος) με 20 και 30 χιλιόμετρα ταχύτητα πάνω στην εθνική. Εκεί δυστυχώς είναι να μην σου κάτσει... Κρίμα για την κοπέλα πάντως, τι άλλο να πούμε εμείς...
|
Για το θεμα των τρακτερ κ το πως κυκλοφορουν...αστα να πανε...Πιο πολυ το σχολιο μου ειναι ηταν για να "ξυπνησουμε" λιγο εμεις γενικοτερα στον δρομο!Τα ξερουμε,δρομοι κ υποδομες δεν υπαρχουν,κακος φωτισμος,ασχετοι κ ανικανοι οδηγοι κυκλοφορουν...Ολα αυτα τα γνωριζουμε!Δεν πρεπει με καποιον τροπο να αντιδρασουμε?Ποιος ειναι αυτος?
Μεχρι να φτιαχτουν στον βαθμο μου γινεται παντα ολα τα παραπανω,το μοναδικο οπλο που εχουμε εκτος απο τον εξοπλισμο μας κ την σωστη συντηρηση της μοτοσυκλετας μας,ειναι η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!!
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο θυμα αυτης της σφαγης που γινεται στους ελληνικους κυριως δρομους...
|