Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Μας βάζεις υπόνοιες και μας μπερδεύεις. Αν κάτι είναι σίγουρο δώσε στοιχεία για να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε στραβοπατήματα.
|
Δεν θέλω να σας μπερδέψω ούτε υπόνοιες να σας βάλω.
Επίσης δεν είμαι του χώρου..μελισσοκόμος είμαι (για να έχω κάποιο συμφέρων)..και δεν έχει συνεργείο ο συγκεκριμένος για μηχανές αλλά κάτι σχετικό με μηχανοκίνητα.
Δεν μπορώ να πώ επίσημα όνομα και λοιπά στοιχεία διότι δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις, φωτογραφίες και λοιπά..μόνο τις τραπεζικές αποδείξεις που του κατ έθετα χρήματα.. Αλίμονο αν έβγαινε ο καθένας και χωρίς αποδείξεις έλεγε ότι του κατέβει για το καθένα. Απλά με πνίγει η αδικία και κοροϊδία και το μόνο που επιθυμώ είναι να προσέχουμε περισσότερο τις "συναλλαγές" μας.
Επίσης όλες οι άλλες συναλλαγές μου μέσω του forum ήταν άψογες, μη λέμε μόνο τα στραβά.
Η αφορμή για την παραπάνω αναφορά είναι το press direct το οποίο όλοι το ακούν από νωρίτερα να ξεκινά να κουδουνίζει..και εμένα έγινε ξαφνικά και πολύ..σε ερωτησή μου στον "κύριο" με απέφευγε όπως ο ...το λιβάνι..για να μου πεί "το έδωσα έξω να γίνει αλλαγή πλαισίου!Δεν προλάβαινα!"Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?Χώρίς τη δική μου έγκριση?Τέλος πάντων προσοχή ρε παίδες.