View Single Post
Παλιό 01-09-2013, 11:36
ADV Ο/Η ADV βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2012
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1150 ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα μου ''τελειωνουν'' τωρα και ειμαι αναμεσα σ'αυτα και στα roadsmart 2, παντως τα pilot road 3 στην βροχη δεν παιζονται! Κι ενας φιλος που τα χε πριν και εχει τωρα τα roadsmart 2 μου λεει οτι δεν τα φτανουν τα pilot στη βροχη!! Και τα δυο ασφαλτινα με γρηγορες κορωνες τα μεν roadsmart καλυτερα σε πολυ γλυστερους δρομους τα δε pilot road 3 καλυτερα στη βροχη! Τα pilot κρατανε και λιγακι παραπανω σε χιλιομετρα
Ότι τα pilot κρατάνε καλύτερα σε βροχή το ακούω παντού. Για τους γλιστερούς δρόμους λένε πάντως ότι είναι πάλι καλύτερο. Για το Dunlop λένε ότι έχει καλύτερα περιθώρια σε πλάγιασμα και οτι είναι ποιό γρήγορο στις εναλλαγές.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jtnakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλαρακο το θεμα λαστιχο ειναι αντικειμενικο και ΠΟΛΥ διαφορετικο για τον καθε ενα μας...

Καποιο λαστοιχο για καποιον να ειναι τελειο και σε εσενα να μην κατσει,ΑΛΛΑ και το αντιστροφο..

Ο καθε ενας εχει τον δικο του τροπο οδηγησης και σ'αυτον (τον τροπο) ταιριάζει το λαστιχο που θα αποφασησει ο ιδιος βαση εμπειρίας...Δυστυχώς σαυτο θα πρεπει να αποφασησεις μΑναχος

Εχω αλλαξει πανω απο 10 διαφορετικα λάστιχα και ακομα ΔΕΝ εχω αποφασησει ποιο μου ταιριαζει..

Οτι και να παρεις σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ. Ισχύει αυτό που λές. Αν δεν δείς ο ίδιος....... απο εκεί και πέρα ακούς γνώμες....... έτσι όπως λέει και το aeriko κάποια ελαστικά έχουν "κάποια" συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όταν το λένε και πολλοί μάλλον υπάρχει θέμα, οπότε εκεί δεν ρισκάρεις. Πάς στην ασφαλέστερη δοκιμασμένη επιλογή. Τώρα μπορεί να μην σου κάτσει τελικά όπως λες...... αλλά έχεις προσπαθήσει για το αντίθετο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sid2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
[COLOR="Blue"]
Συμφωνώ απόλυτα με το Γιάννη γιατί ανάλογα με το στυλ οδήγησης και το μηχανάκι πάει και ο τύπος του ελαστικού οι πιέσεις κτλ ! δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις ένα χαμηλών προδιαγραφών ελαστικό σε τυπο και ταχύτητα και εσύ να να σπας κοντέρ σε κάθε βόλτα άλλα ούτε και το αντίθετο και ξαναεπαναλαμβανωντας το Γιάννη λέω ξανά οτι εσύ αποφασίζεις το ελαστικό που θα φορέσεις !/COLOR]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη, δεν είναι 100% υποκειμενικό το ζήτημα, υπάρχουν ελαστικά για τα οποία έχουν εκφρασθεί αρνητικά αρκετοί συμφορουμίτες, μεταξύ των οποίων κι εγώ. Π.χ. τα next που έχω τώρα.

Καλημέρες!!!!!
Reply With Quote