View Single Post
Παλιό 09-09-2013, 20:17
nkavoura1970 Ο/Η nkavoura1970 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Kozani
Μoto: Suzuki XF 650 Freewind
Προεπιλογή Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !

8ανο, ακριβώς έτσι έκανα. Ευτυχώς με ενημέρωσες νωρίς και το κακό είναι μικρό. Τόσο η φωτογραφία στο Magadan όσο και η κοπέλα στο Βόλγα θα εμφανιστούν ξανά, όταν έρθει η σειρά τους. Οι καινούργιες 28 είναι πλέον μόνιμα αφημένες. Πράγματι τις έσβησα, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο (εξ' άλλου 1 terrabyte που σου δίνει το flickr δεν πρόκειται να το γεμίσω ποτέ με φωτογραφίες 640x480 και 800x600 από εδώ και στο εξής), αλλά γιατί είμαι πληροφορικάριος της προηγούμενης γενιάς. Αισθανόμουν άνετα όταν είχα τα δεδομένα μου σε CD,DVD,ΔΙΣΚΕΤΕΣ 5 1/4, ZIP DRIVE και Φλασάκια και δεν μου κάθεται καλά, πλέον, να τα έχω αφημένα στο Google documents και στα clouds (αν και συμφωνώ πως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πρακτικό). Και επειδή είχα έναν λογαριασμό στο flickr γι' αυτό και δεν προτίμησα το πιο πρακτικό photobucket που μου πρότεινε ο φίλος [spitiko] (ξαναθυμήθηκα πάντως τα Ctrl-C, Ctrl-V από το WORDSTAR 2000... αν θυμίζω κάτι σε κάποιους!).

Υ.Γ.: μια πολύ σύντομη απάντηση, παρακαλώ. Αν οργανώσω τις φωτογραφίες μου σε sets για να μην είναι χύμα στο photostream αλλάζει το url τους ???
Reply With Quote