View Single Post
Παλιό 10-09-2013, 00:25
nkavoura1970 Ο/Η nkavoura1970 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Kozani
Μoto: Suzuki XF 650 Freewind
Προεπιλογή Απάντηση: Στο Magadan, μεσω ...Μογγολιας !

siraxanz, ευχαριστώ, ΔΕΝ πειράζω τίποτα, έτσι κι αλλιώς τις κάνω upload με τη σωστή σειρά.

Και πολλά κουβαλάω. Στην Κιργισία, το 2011, οι ξένοι μας ρωτούσαν που είναι το αυτοκίνητο συνοδείας. Για του λόγου το αληθές...

nik & nikole on the blog: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ

Το μπιτόνι το κουβαλάει η Νικολέτα, στο γόνατο. Η πλάκα είναι (και εκεί είναι που σε «κουφαίνει» αυτή η γυναίκα, ότι σε ρωτάει «αν χρειαζόμαστε κι άλλη βενζίνη μπορώ να έχω κι ένα δεύτερο μπιτόνι στο άλλο γόνατο...». Μην ψάχνετε άδικα. Δεν υπάρχουν άλλες για enduro. Τις πήραμε όλες, ο Βροχίδης τη Χριστίνα, ο Χελιώτης τη Βασιλάκη, μια Πολυτίμη έμεινε και κάνα δυο ακόμα...

Περίμενε λίγο, από την πρώτη μέρα στη Μογγολία, το tank bag απουσιάζει. Έσπασε ένα δόντι από το φερμουάρ του, πήρα τα απαραίτητα στο σάκο, δώρισα τα υπόλοιπα και χάρηκα «εντουράδικη» οδήγηση, από εκείνη τη στιγμή και μετά. Βέβαια, μέχρι να βάλω βενζίνη, μου το έφερε ο βενζινάς φτιαγμένο, αλλά του το χάρισα να με θυμάται...

Και αλυσίδα έχω και δεύτερη μπαταρία και ανορθωτή (ποτέ δεν ξέρω πιο από τα δύο έκανε τη ζημιά στο άλλο...) και bivouac και χειμερινό υπνόσακο μέχρι και μεμβράνη για το καρμπυρατέρ είχα φέτος. Λάδι, σπρέυ, ντίζες, μανέτες, λάμπες, τακάκια Ε/Π, ρουλεμάν Ε/Π, ρούχα, φλις και θερμοεσώρουχα δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Και λοστούς για λάστιχο. Δεν μπορώ εγώ, αλλά όλο και κάποιος θα ξέρει...
Reply With Quote