Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Οι λιμενεργάτες είναι άλλος ένας 'στρατός κατοχής' της χώρας μας.
...
...
Προώθησε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείς γιατί αν δεν φύγουν από την χώρα 'οι στρατοί κατοχής' δεν πρόκειται να δούμε άσπρη ημέρα.
Δ.Κ.
...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
...
...Αν θέλουν να εξυγιάνουν τα λιμάνια, τα νασοκομεία, τα δικαστήρια και ότι άλλο σε αυτό τον τόπο, μπορούν αν θέλουμε να το κάνουν. Από εκεί, μέχρι τις θέσεις κάποιου Δ.Κ. ότι οι λιμενεργάτες είναι στρατός κατοχής...
...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK
Πάντα για τους λίγους δουλεύουν οι πολλοι...Δεν αναφέρθηκα στους εργάτες των 1500ευρώ αλλά στους λίγους που δεν ξέρουν τι έχουν και εμείς ούτε σε 100 ζωές δεν βγάζουμε......  Όσο για τις παπάριες ο καθένας μας έχει κρίση να κρίνει την αλήθεια απο το ψέμα και το σωστό από το λάθος...... 
|
Φίλε μου πρώτα απ' όλα αναφέρθηκα στην "αναμετάδοση" που έκανες!!!!!!! και όχι σε εσένα προσωπικά. Βέβαια δεν ξέρω πως θα σου φαινότανε αν "αναμετάδιδα" κι εγώ με ανάλογο ύφος τις απόψεις αρκετών συναδέλφων για τους λιμενικούς.
Τα υπόλοιπα όταν βρεθεί χρόνος. Αυτό Γιώργο δεν σημαίνει πως υπεκφεύγω, αλλά δυστυχώς είμαι σε μεγάλη πίεση... Στην πρώτη ευκαιρία τα λέμε και πρόσεξε, δεν είναι μόνο η Νο2!!!!!!