View Single Post
Παλιό 10-09-2013, 16:17
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
τοντο μου τι κονε να κανω?δεν εχω κονε με την εταιρια εκει.απλα ειχα παει για ραφτινκ πριν 10 χρονια κ οι εγκαταστασεις που εχουν κ η τοποθεσια μΕ αρεσαν πολυ!

εγω το ριξα σαν ιδεα, γιατι πιστευω οτι θα ναι ωραια φαση κ χαβαλες να συνδιασεις πχ μια ωραια διαδρομη στο πηγαινε, μια στο ελα κ καμμια εκει τριγυρω, μαζι με ραφτινγκ κτλ, κ γιατι οχι με γλεντι εκει στις εγκαταστασεις διπλα στο ποταμι που εχουν ολα τα κομφορ κ κανει κ την ζωη μας πιο ευκολη να μην κουβαλαμε τιποτα...

οι τιμες τους ειναι πολυ χαμηλες ετσι κι αλλιως...κοιταγα πριν κ δινουν σκ διαμονη με ραφτινγκ 68ευρω..
η εταιρια ειναι η eco-action....οποιος θελει μπαινει στην σελιδα τους κ τσεκαρει εγκαταστασεις τιμες κ τα παντα...

για να γινω απολυτα κατανοητος κ να μην παρεξηγηθω, εννοω συνδιασμο της αρχικης ιδεας κ οπως εγινε περσυ το κολπο χυμα, σε συνδιασμο με αυτα που μπορουμε να κανουμε κ τις παροχες οποιες κ οσες θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε απο κει...
δεν εννοω να παμε να αγορασουμε πακετακι κ να παμε...

οκ τοτε εγω θα ελεγα να μεινουμε στο αρχικο σχέδιο και στο ποιο χαλαρο.......εξάλλου η ομορφια τις βολτας ειναι οτι δεν παμε με ανεσεις αλλα ποιο χυμα........Χάρη και να δουμε λιγο και σαν μερος την λιμνη δοξα.......

Last edited by commander; 10-09-2013 at 16:18.
Reply With Quote