11-09-2013, 14:29
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Αφού εκανες 2 μέρες να το καταλαβεις, ελπιζω να καταλαβες, οτι ολα συνδέονται με ολα..... 
Το να μηδενιζουμε τα παντα και να λεμε οτι η οικονομική κατασταση και μονο αυτη, ειναι υπευθυνη για τις αυτοκτονίες, ειναι σαν να λεμε οτι η οιμονομικη καταντια της ελλαδας, δεν παιζει τον ρολο της, σε καποιο ποσοστο αυτοκτονιων
Η υπερβολη......και απο τις δυο αποψεις, ειναι λαθος
Τα λεω σε σενα......που εισαι υπερβολικος στα παντα, αλλα δεν πειραζει
Κατι μενει....ετσι και αλλιως 
|
Δυστυχως για πολλους φιλους μου κι ευτυχως για αλλους δεν ειμαι επιπολαιος ανθρωπος και παντα μετραω τις κινησεις μου.
Ετσι μου περνει παντα πολυ χρονο να διαβαζω, μελεταω το σωστοτερο, δημοσιευσεις σαν την δικη σου πιο πανω ωστε να εχω πληρη αποψη για το τι λενε ¨η θελουν να μας πουν.
Ετσι δεν πεφτω σε σφαλματα τυπου Ρουαντας και Τανζανιας, χωρες τις απολυτης πειναις και δυστυχιας αλλα οι οποιες, ως εκ θαυματος διαθετουν πιο ευτυχισμενους ανθρωπους απο τους ελληνες συμφωνα με την ερευνα του πανεπιστημιου Κολουμπια που εσυ και παλι δημοσιευσες.
Αν ειδες πουθενα κειμενο μου το οποιο να αναφερει οτι η οικονομικη κριση ειναι παντελως ασχετη με τις αυτοκτονιες να το δημοσιευσεις παρ' αυτα τωρα!!!!!
Αυτο που ΠΑΝΤΑ ειπα και λεω ειναι οτι δεν μπορουν οι αυτοκτονιες να συνδεονται με την κριση ειτε για πολιτικη εκμεταλευση ειτε για καταναλωση μεταξυ των πολιτων.
Αν διαβαζες διεξοδικα την ανακοινωση μου κι οχι την πρωτη και την τελευταια λεξη μονον θα εβλεπες οτι επικροτω αυτο που σημερα παραδεχεσαι κι εσυ αν και τον Μαιο του '13 στο αλλο σχετικο νημα με τις αυτοκτονιες εγραφες αλλα.......
Εγραφα λοιπον thn 31/05/13 στην ανακοινωση μου:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
................Δεν μπορω να δεχτω οτι η αυξηση των αυτοκτονιων οφειλεται αποκλειστικα και μονον στην κριση διοτι πολυ απλα δεν τεκμηριωνεται απο πουθενα........................
|
Οπως βλεπεις δεν χρειαζεται ολοκληρη επιστημονικη μελετη τοσο υψηλου επιπεδου για να καταλαβει κανεις τα αυτονοητα.......
Last edited by GeorgeP; 11-09-2013 at 14:34.
|