11-09-2013, 14:39
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
Γιώργο είχαμε και έχουμε την ίδια διαφωνία σε όλες μας τις σχετικές συζητήσεις.
Ποιος νομίζεις ότι οφείλει να προστατέψει τον κόσμο ? Οι καθηγητές, δικαστικοί, δημόσιοι λειτουργοί με αξιώματα, κυβερνώντες κλπ. είναι απέξω ? Τότε γιατί τους έχουμε και τους συντηρούμε ?
Θεωρείς ότι κάνουμε πρωταθλητισμό στην κοινωνία και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουμε και να κάνουμε τα πάντα ?
Και την αρχή της συνεργασίας, της ευθύνης και του καταμερισμού μέσα στην κοινωνία και το κράτος την απαξιώνεις με απλά μαθηματικά ? Και σου λέω ότι κάποτε και τα μαθηματικά, απένταντι στους ανθρώπους καταλύονται.
Και τί γίνεται τότε 
Με αυτή σου την θεώρηση διαλύεται η έννοια της κοινωνίας και φτάνουμε στην ζούγκλα.. αυτό θέλεις, αυτό πιστεύεις ?
|
τελειως λαθος αντιληψη για εμενα......
την ευθυνη της προστασιας την εχω πρωτιστως εγω, μετα εγω απεναντι στον διπλανο και παει λεγοντας.
Η Πολιτεια απλως βαζει το πλαισιο που θα κινηθει η κοινωνια δλδ εγω κι εσυ.........
εμεις ολα αυτα τα γραψαμε στα πλαι μας τα παπουτσια και η πολιτεια μας ειπε και μπραβο......
αν εγω δεν καταλαβαινω οτι το δανειο δεν ειναι χαρισμενα λεφτα οταν ερθει η ωρα μπορει να αυτοκτονησω για οικονομικους λογους......δεν μου εφταιγε η Πολιτεια.
Υπευθυνοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι για την καταντια μας....τωρα την πληρωνουμε ολοι αλλα συμορφωνομαστε και ολοι..........
|