View Single Post
Παλιό 12-09-2013, 08:34
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97
Προεπιλογή Απάντηση: Κατά 43% αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Mε συγχωρεις αλλα, το ΦΠΑ που εισπραττει μια επιχειρηση ειναι δικο της? Τι θα πει μη αποδοση ΦΠΑ? Θα πει οτι ''καλυψα αλλες αναγκες αντι να το αποδωσω στο κακο και αναλγητο κρατος'' ετσι δεν ειναι? και με ποιο δικαιωμα το εκανες αυτο? Με ποιο δικαιωμα λες στον πελατη με αποδειξη τοσο και χωρις αποδειξη τοσο?
Το ΦΠΑ αγαπητε μου ειναι του πελατη ο οποιος στο πληρωνει και σε εμπιστευεται να το αποδωσεις στο κρατος.........τωρα αν εσυ του λες με αποδειξη τοσο και χωρις αποδειξη τοσο τον κανεις απλα συνενοχο στην ατιμια και συμετοχο, μαζι με εσενα τον εμπορο, στην κατασταση που εχει περιελθει η χωρα . την οποια κατασταση σου υπενθυμιζω την πληρωνουμε ολοι μας ακομα και αυτοι οι οποιοι δεν εκλεψαν ¨η εκλεψαν λιγοτερο απο τους αλλους.

Τωρα, αν εσυ ο εμπορος εχεις χρεωθει μεχρι τα μπουνια και χρησιμοποιεις το ΦΠΑ για να ξεπληρωσεις τα δανεια σου ¨η και να ζησεις και στο τελος αυτοκτονεις γιατι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις....θα λυπηθω πολυ που ενας ακομη εφυγε απο την ζωη αλλα...........

Αν δεν ξερεις τον αλλον καλο θα ηταν να μην βγαζεις συμπερασματα, η συζυγος μου ειναι ελ. Επαγγελματιας στην Αργυροχρυσοχοϊα (εργαστηριο στο Αιγαλεω, οχι μαγαζι στην Ερμου) 25 χρονια τωρα κι εγω υπηρξα σαν ταξιτζης επισης Ελ. Επαγγελματιας εστω για 8 μονον μηνες.......ξερω λοιπον πολυ καλα τι σημαινει ΦΠΑ και λοιποι φοροι και σου λεω οτι παρ' όλες τις αντιξοοτητες ΦΠΑ δεν εμεινε απληρωτο ποτε.....προτιμαμε να μην παρουμε τυρι φετα ¨η κρεας μοσχαρι για ενα μηνα παρα να μεινει απληρωτο το ΦΠΑ.
Δεν με διαβάσεις καλα αναφέρομαι στο ΦΠΑ που το κράτος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στις επιχειρήσεις εώς και σε 24 μήνες ενώ το εισπράττει σε 1-3 μήνες ...
Για αυτές θαθελα να τοποθετήσεις και αν αυτή η κίνηση του κράτους μας φέρνει πιο κοντά στη δύση και στην υγειη επιχειηματικοτητα
Και σύμφωνα μ την τελευταία παραγραφο καταλαβαίνεις οτι εσυ μπορει να μην τρως κρέας αλλα το κράτος μας ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣ...Σ

Last edited by AKIS_21; 12-09-2013 at 08:36.
Reply With Quote