View Single Post
Παλιό 12-09-2013, 13:53
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: R1200gs αξονας μεταδοσης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
η αναφορα μου στο ξεκουμπωμα ημιαξονιου, εγινε για να σου δειξω, οτι παθαιναν κατι παραπανω απο ζημιες στον αξονα και τα διαφορικα
το δικο μου 2002..εχει 2 διπλα weber και μπλοκε διαφορικο.
τα 140 αλογα του 1973, ηταν πολλα για τα διαφορικα και τους αξονες και δεν θελει πολυ προσπαθεια να τα σπασεις
με την πρωτη ευκαιρια, θα σε παω μια βολτα.......εαν δεν εχεις προβληματα καρδιας
αν κατεχεις εσυ καλυτερα το θεμα, χωρις να εχεις στην κατοχη σου τετοιο αυτοκινητο...πασο
οσο και να σου λεω οτι το ημιαξονιο ειναι ασχετο με τον αξονα κινησης σε ενα πισωκινητο αυτοκινητο εσυ επιμενεις.........ετσι σου λενε ετσι λες, η ημιμαθεια σε ολο της το μεγαλειο. βαλε το στο γουγλη και θα δεις οτι το ημιαξονιο δεν εχει καμια σχεση με τον αξονα κινησης, το ημιαξονιο σπαει ο αξονας ΟΧΙ.
Επισης επιμενεις στην κατοχη του οχηματος ως πιστοποιηση γνωσεων..........ελπιζω αυτοι οι οποιοι επισκευαζουν τα οχηματα σου να ειναι και οι ιδιοι κατοχοι τους........επι χρονια βεβαια κι οχι περιστασιακως.

Απόσπασμα:
μην βλεπεις διαφημισεις......
υπαρχουν καλυτεροι τροποι για να μαθεις...
ακου τους φιλους σου και μην κανεις τον εξυπνο, για ολα
δεν εισαι.....
Απο τις διαφημισεις παρασσυρεται ο αγοραστης και αποφασιζει τι θα αγορασει.........μην το ξεχνας αυτο. Οι φιλοι δεν ειναι αξιοι εμπιστοσυνης σε αυτο το θεμα διοτι παντα θα υποστηριζουν την αγορα τους οσο κακη και να ειναι!!!!! Ουτε αυτο να το ξεχνας!!

Απόσπασμα:
τεσπα....
εγω απαντησα στον παναγιωτη, που απορησε με την βλαβη του αξονα, ως κατοχος του gs και με πολλα χλμ χρησης
ειδες οτι συμφωνησε μαζι μου ο Αλκινοος.....ο οποιος ειναι παθων
πουσαρισμενο μοτερ, στημενο γενικαγια γρηγορη οδηγηση και ζορισμα....
φυσιολογικη ζημια για τετοιου ειδους χρηση.....ο αξονας λοιπον

εσυ πεταχτηκες να πεις την γνωμη σου, με εμπειρια το αυτοκινητο της εταιριας και χωρις καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.......
μην χαλας τετοια θεματα.....δεν το αξιζουμε
Ετσι ''πεταγομαστε'' ολοι.....ξαφνικα τσουπ ενα ποσταρισμα, μετα τσοθπ αλλο ενα.....ειναι κατακριτεο αυτο? ¨η πρεπει να ειμαστε κατοχοι GS για να πουμε την γνωμη μας και να προστατεψουμε αν ειναι δυνατον αλλους?
Ετσι λοιπον ''πεταχτηκα'' για πω την γνωμη μου ως προ το τι προκαλει αυτες της βλαβες........ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ¨Η ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΑ GS.........το οτι ο Αλκινοος το εχει καραπουσαρει ειναι δικο του θεμα.....το οτι η GS γενικα εχει θεμα με τους αξονες απο μια χρονολογια κι επειτα ειναι αλλο θεμα το οποιο κι εξηγησα το γιατι συμβαινει. Τα 1100 γιατι δεν εχουν θεμα ΠΟΤΕ???????Οοοοοοοοοτι χρηση και να τους κανουν??????

Μην εισαι απολυτος για το συνολο κρινοντας απο την δικη σου τυχη!!!!! Δεν το αξιζουν οι φιλοι σου με GS διοτι δεν τους λες ΟΛΗ την αληθεια!!!!

Απόσπασμα:
αλα νταλον.....οπως παντα
τι σχεση εχει η χρηση αυτοκινητου, με την μηχανη????
η μηχανη μου, κινειται καθε μερα και ολες τις εποχες του χρονου
κινειται μεσα στην πολη και εξω απο αυτην
το πλενω σε πλυντηριο, φυσικα με πιεστικο μηχανημα...
Οτι πεις............αλλα δεν με πειθεις!
Απόσπασμα:
λαθος.....
δεν νομιζω να υπαρχουν φιλοι στο φορουμ, που να εχουν αλλαξει 2 φορες αξονα...εκτος και γνωριζεις εσυ καποιον
καταντας γραφικος...
ή μαλλον πολυ γραφικος....

ειπα τετοιο πραγμα? ειπα οτι το φορουμ ειναι γεματο απο βλαβες αξονων κινησης απο GS.... αυτο ειπα. Οποτε αναζητησε γραφικους αλλου Κωστα μου........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
ο αξονας εχει απο την φυση του τριβη..... που σημαίνει φθορα.......Επιβαρύνεται με το πλενετε Η το ξαναλεω Η να βρεχεται..........Ολοι οι κατασκευαστες βγαζουν δυο τυπους αξονων......Τους κλειστου τυπου αυτοι δλδ που δεν εχουν γρασαδορακι επανω τους "μιλαω παντα για τους σταυρους των αξονων" και τους λιπενομενους "δλδ αυτοι που εχουν γρασαδορακι για να λιπενοντε......Οι κλειστου τυπου ειναι long live αυτο βεβαια δεν σημαίνει οτι δεν χαλανε......Αυτοι που ειναι με γρασαδορακι ΠΡΕΠΕΙ να γρασαροντε καθε 15 ωρες πληρεις λειτουργιας.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ σταυρος δεν ειναι φιξ....... ολοι επισκευαζονται, ασχετα εαν λεει η καθε εταιρεια οτι τον πετας, ειναι πολιτική της για να εχει εσοδα.........

Με λιγα λογια ειναι πολυ φισιολογικο το να παθει κάποιος σταυρος πανω απο τον αξονα ζημια......απλα ειναι θεμα χρονου το ποσο "επιβαρύνεται" απο εμας.....
η παραπανω περιπτωσεις δεν ειναι καπως νωρις ομως ωστε να δικαιολογουνται οι φθορες λογω τριβης?
Reply With Quote