Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
[COLOR="blue"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Aν διαβασεις τις παραθεσεις μου πιο πανω θα διαπιστωσεις οτι ΟΛΟΙ οι παθοντες αναφερουν νορμαλ και χωρις ακροτητες οδηγηση. ΠΡΕΠΕΙ να τους πιστεψουμε διοτι δεν εχουμε ιδιαν αποψη.........
|
φιλε μου εδω εχεις το λαθος{για ενα }...... πως μπορω ''εγω/εσυ/ολοι μας'', να γνωριζω πως και τι κανει ο καθε αναβατης εδω μεσα που παραθετη το προβλημα του......????Θελω να σου πω οτι και ολοι την καλη διαθεση να εχω να πιστεψω δυστυχώς δεν μπορω... Απορώ ωρες ωρες με σενα που ενω εχεις γνωσεις και καταλαβαίνεις ποτε θα διαλύσει η πως διαλύεται ενας αξονας....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Εισαι επαγγελματιας, σχετικος σε καποιο ποσοστο με τα σιδερα, πες μου σε παρακαλω ειναι δυνατον να χαλασει αξονας τελικης μεταδοσης, ρουλεμαν, ρουλεμαν γωνιακης κ.λ.π. στα 20,30 40,000κμ ΧΩΡΙΣ (το τονιζω) εξωτερικο παραγοντα π.χ νερο, υγρασια, ελειψη λιπανσης κ.α.? σε ρωτω!!!!!! κι αν ναι, λογω αστοχιας (απιθανο) ποσο συχνα??
|
τα εχουμε πει ποιο πανω ρε Γιωργο μου......ο αξονας χαλαει απο την άγνοια η την ελαφρότητα που τον βλεπει ο καθε ενας μας.....