13-09-2013, 16:33
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas
Ο δε τίτλος...όλα τα λεφτά!
Γιώργο σε περιμένω το επομενο εξάμηνο να μου γράψεις το ποσοστό της αύξησης από το προηγούμενο τρίμηνο...
Τι θυμήθηκα τώρα... Όταν σχεδόν αφηνιασμένος προσπαθούσες να μας πείσεις ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, διότι το πρώτο τρίμηνο το χρόνου είχαμε αύξηση των πωλήσεων των αυτοκινήτων, δεν μου λες - το επόμενο τρίμηνο συνεχίστηκε η αύξηση...;
Έτσι για του λόγου το αληθές... Βούλιαξαν 28,8% οι πωλήσεις αυτοκινήτων | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
Όλο τον χρόνο να πέφτουν οι δείκτες... μούγκα! Άν ανέβει κάποια στιγμή κάποιος τυχαίος δείκτης... προχωράμε - συνεχίζουμε - ανεβαίνουμε - έρχεται ένα καλύτερο μέλλον!
Είσαι ο μόνος που έχει καταπιεί την προπαγάνδα του σαξές στόρυ, αυτό το καταλαβαίνεις; Ούτε πληρωμένο φερέφωνο της κυβέρνησης (της ποιας...; ) και της τρόϊκας να ήσουν!
Τέλος πάντων... Τι να πω; Συνέχιζε να ψάχνεις να βρίσκεις καμιά "καλή" είδηση να αυθυποβαλλόμαστε ότι στρίβει η ανάπτυξη από την γωνία...
|
Α, μιας και μου το θυμισες............
Αύξηση 3,3% σημείωσαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο | Οικονομία - NewsIt.gr
........διοτι η μουγκα στην στρουγγα ειναι για αλλους.....
Κι επιτελους βαλε συχρονα στοιχεια, αυτα της ελευθεροτυπιας αφορυν το Δ'τριμηνο του 2012.............
Οχι, δεν σωθηκε η παρτιδα με αυτην την απειροελαχιστη αυξηση αλλα κολλαει σε ολα τα υπολοιπα και δειχνει το που παμε.........
Last edited by GeorgeP; 13-09-2013 at 16:35.
|