Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
Γιωργάκη πάλι δεν μας τα λές καλά...Ούτε με το RT το συγκρίνω αν προσέξεις το κείμενο αλλά ούτε LT είναι η κατηγορία του. Όσο για τα 18.5 λίτρα και την μπαταρία μπορεί να υπάρχουν λόγοι όπως λές, που αμφιβάλλω άν τους γνωρίζεις, να τους υποστηρίζεις κιόλας (διότι ξαναλέω μιλάμε για Touring μηχανή), αλλά ο αγοραστής κοιτάζει το αποτέλεσμα και την πρακτική χρήσης και όχι τους λόγους που ο Ιάπωνας εμπνεύστηκε να εφαρμόσει. Βλέπεις τι κολλήματα τραβάτε οι αφοσιωμένοι;
Και για να τελειώνω σε πληροφορώ οτι θα ήμουν ο πρώτος που θα χειροκροτούσε και πιθανώς θα αγόραζε μια μηχανή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας της ασχέτως μάρκας...Κολλήματα σε μένα δεν υπάρχουν..Νάσαι καλά και θα τα πούμε κι απο κοντά!
|
εγω καλα τα λεω αλλα εσυ με τσιγκλάς!! Κατ αρχην ποιος ειπε για 18,5 λιτρα? 29 περνει!!! τα οποια φτανουν για 500κμ με 150 μεση ωριαια!! δηλαδη καιη 6-6,5λιτ/100κμ!!! Δεν το λεω εγω αλλα κατοχος του και μελος αυτου του φορουμ!!! Τον οποιο και πιστευω (οντας κολλητος μου)!!!! Εξάλλου δεν μπορει να απεχει πολυ απο τους ανταγωνιστες του π.χ. FJR 1300 YAMAHA του οποιου κατοχος ειναι ο αδερφος μου και με τον οποιο σε οποιο ταξιδι παμε μαζι γεμιζουμε και τα ιδια καιμε μετα τις αναλογες μετρησεις!!! οσο για την 11Ah μπαταρια φτανει και περισευει για φωτα, ABS και θερμαινομενα!! Τα υπόλοιπα δουλευουν με ρευμα κατευθειαν απο τα τρανζιστορ του αλτερναιιτορ με σταθεροποιητη τασης και άλλα καλουδια τα οποια μην τα αναλυσω εδω!! Ετσι δεν χρειαζεται μεγαλυτερη μπαταρια!!
ΚινητήραςΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4T V4 Κυβικά εκατοστά (cc)1261 Ιπποδύναμη/στροφές127/8000 Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm)12,5/6000 ΕκκίνησηΜΙΖΑ Μετάδοση5 TAX. Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.)2270X860X1390 Ύψος σέλας790 ΧΙΛ. Απόσταση από το έδαφος135 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ29 ΛΙΤΡΑ Βάρος330 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω)2Δ/Δ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches)120/70/18 - 170/60/17