View Single Post
Παλιό 16-09-2013, 09:43
stolak Ο/Η stolak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Χανιά
Μoto: bmw R1200R '11 honda SH 150
Προεπιλογή Απάντηση: Danubian capitals 2013

13/9/2013 - Σούδα
Η μέρα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά κατέληξε επώδυνη για τους δύο από εμάς. Και εξηγούμαι: ενώ ήμασταν σίγουροι για τα εισιτήρια κτλ ξαφνικά ανακαλύψαμε οτι δεν έχουμε ΤΊΠΟΤΑ, ούτε κρεβάτι ούτε κατάστρωμα. ...και αύριο είχαμε 900 χλμ πορείας! Καταλαβαίνετε την κατάστασή μας....Εδώ οφείλω να πω ενα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στη Δήμητρα Κουτσομπόλη, στη reception του πλοίου, η οποία κατάφερε μετά από μεγάλη κατανόηση που έδειξε στο πρόβλημά μας να βρει έστω και 2 κρεβάτια για να καταφέρουμε να ταξιδέψουμε με ασφάλεια την επομένη! Την ευχαριστούμε θερμά! ! Πρέπει όπως αντιλαμβάνεστε να λέμε και τα ΚΑΛΆ για την ΑΝΕΚ και το προσωπικό της! Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, γιατί μπορούσε να χαλάσει η βόλτα μας με το καλημέρα
Φτάσαμε λοιπόν το βράδυ της 14ης του μηνός στο Νις, έχοντας για παρέα από τα συνορα της FYROM έναν Ρουμάνο (Cristian) ο οποίος δούλευε στη Ιταλία, με ένα gsa επίσης και θα πήγαινε στην Ferara της Ιταλίας. Όλα καλά λοιπόν μέχρι εδώ.
Το απόγευμα της επόμενης μέρας 15/9/2013 φτάσαμε Βουδαπέστη, οπότε καταλαβαίνετε...μπανάκι και βουρ για την πόλη της Πέστης! Αυτο το post σας το γράφω το πρωί της Δευτέρας 16/9/2013 περιμένοντας το φιλαράκι μου για πρωινό!
Φωτογραφίες αργότερα γιατί πρέπει να πάω για ....πρωινό
Reply With Quote