16-09-2013, 23:07
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Πολύ ψαγμένες απαντήσδεις και αναλύσεις ρε παιδιά. Δεν μου λέτε όμως και εμένα που δεν είμαι ο παπαγάλος του Λουμίδη, αφού πάμε καλά γιατί ανακοινώσαμε μείωση 25% του ΑΕΠ. Και πως γίνεται αυτό. Ούτε η Φουκουσίμα στο Αιγάλεω να είχε σκάσει και ο άλλος σου λέει η Ελλάδα ανεβαίνει...
|
Σκεψου οτι ο Αλογοσκουφης πηγε να αναθεωρησει το ΑΕΠ κατα 25% το 2006!!!! Ετσι γιατι του την εδωσε.......
Τελικα το ΑΕΠ αναθεωρηθηκε προς τα πανω κατα περιπου 10% το οποιο μας στοιχισε την μανα μας και τον πατερα μας.....
Ηταν μια πλασματικη αυξηση η οποια δεν ηταν αποτελεσμα παραγωγης που θα ηταν το υγιες αλλα αποτελεσμα καταναλωσης με δανεικα που ηταν το νοσηρο.
Το ιδιο ειχε γινει και την περιοδο 1994-1999 οπου αυξησαμε το ΑΕΠ μας κατα 28%(3η παραγραφο)...ετσι, διοτι καταναλωναμε τα δανεικα μας. Αρα ενα 38% ειχε αυξηθει το ΑΕΠ απο το 1994 μεχρι το 2006 συνολικα...ετσι χωρις παραγωγη μονον απο την καταναλωση προιοντων.
Σημερα το ΑΕΠ επιστρεφει στα κανονικα του επιπεδα, αυτα που ισχυαν πριν το 1994. Με αυτον τον τροπο θα ξαναρχισουμε απο την αρχη.....
|