View Single Post
Παλιό 17-09-2013, 19:30
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Καλά το ΄χασες μάλλον και συγχύστικες τώρα, γιαυτό και δεν σε ξεσυνερίζομαι. Είμαι και άνεργος -απολυμένος χωρίς μία για αποζημίωση- και δεν κατάφερα να βγάλω και μαύρα λεφτά ο καημένος στη ζωή μου. Ούτε δημόσιο βολεύτηκα, ούτε με το δημόσιο νταραβερίστηκα. Αλλά δεν ξεκούτιανα κιόλας.

Το πιο πρόσφατο τρανταχτό πολιτικό ψέμμα που θυμάμαι ήταν το "δεν θα μπούνε άλλοι φόροι" του Σαμαρά. Πριν από αυτό θυμάμαι που ήταν και αντιμνημονιακός αλλά τι πάω και θυμάμαι ε;

Και από λίγα ιστορία που ξέρω τον κομματισμό στα σχολεία και τα πανεπιστήμια η Δεξιά τον έβαλε όταν σου ζητούσαν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για να σε γράψουν και σε τεχνική σχολή ακόμα πολύ πριν από αυτά που μας αραδιάζεις. Και όχι μόνο δικά σου αλλά και του παππού σου τα φρονήματα μέσα ε; Και το συνέχισε η Χούντα με τις φοιτητικές οργανώσεις ρουφιάνων και το συνέχισε πάλι η Δεξιά. Όχι ότι δεν τα απο#####σε το ΠΑΣΟΚ, αλλά μην κάνει #### και η Δεξιά τώρα και μας #####, είμαστε που είμαστε στο ##### ως το ρουθούνι.

Ήμουν φοιτητής όταν μπαίναν οι Κένταυροι και σπάγαν τα πανεπιστήμια παρουσία και προστασία της αστυνομίας το 90+, μετά την ξεφτύλα με τον Τεμπονέρα. Και ήμουν μπροστά, δεν είδα ούτε άκουσα.

Άσε που δε χρειάζεται να σφίγγεστε και τόσο. Αν είναι τόσο τούμπανο η οικονομία όσο λέτε... Κυριακή κοντή γιορτή, όπου να 'ναι βγαίνουμε από την κρίση και πάμε σφαίρα. Για να δούμε. Θα βγούμε; Εσύ τι λες;

Και σαφώς δεν λέω ότι γίνεται να κουνήσει κανείς το ραβδί του και να τελειώσει όλο αυτό. Αλλά μέχρι να έχουμε χειροπιαστά πράγματα δεν αφήνετε τα μεγάλα λόγια -όλων των κομμάτων τα παιδιά έτσι;- γιατί έρχονται και εκλογές και θα τους συφιλιάσετε όλους και θα βγει καμιά ΧΑ που μόνο από ξύλο ξέρει; Άντε μπράβο...
Reply With Quote