View Single Post
Παλιό 17-09-2013, 20:11
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

αφου η Ελλαδα ανεβαινει ,εμενα γιατι ο μισθος μου ειναι ο ιδιος?(μειωμενος?)κ του πατερα μου κ του αδρφου μου κ της γυναικας μου...κ γιατι οι βολευτες να μην παιρνουν βια ενα χιλιαρικακι κ ουτε επιδοματα για τηλεφωνα κ γραφεια κ αλλα τετοια?αφου λειτουργημα κανουν...κ γιατι τα λεφτα αυτα να μη μοιραστουν σε κανα φτωχαδακι-βιοπαλαιστη?
Ας γινει πρωτα μια τετοια κινηση-αδιαφορο αν θα ειναι τελικα ουσιας η οχι-απο ολους τους βολευτες,για την ηθικη αποκατασταση κ μετα θα σκεφτω αν θα ακουσω πολιτικο...
Κ τωρα που το θυμηθηκα:προχτες εβλεπα τον Αυτια να θετει`σκληρες` ερωτησεις στον `μπουμπουκο` κ αυτος να επιχειρηματολογει..Λοιπον μολις βγηκε μια γυναικα(προεδρος καρκινοπαθων η κατι τετοιο..)κ αρχισε να λεει τα κακως κειμενα κ να θετει ουσιαστικες ερωτησεις,ξερετε τι εγινε?Ο Αυτιας την εκοψε-την ευχαριστησε-πεσαν διαφημισεις κ υστερα ειχαμε παλι τον μπομπουκο να μπουρδολογει,υπουργος υγειας σου λεει...Ποιος,ο τηλεπωλητης...Κ μετα μου λες φιλε Γιωργο οτι η Ελλαδα ανεβαινει,πως ρε φιλε Γιωργο με μπουμπουκο...?
Δεν φταιω σε τιποτα αν καποτε κουναγατε σημαιες κ αλλαλαζατε κατω απο μπαλκονια,καλυτερα να παιρνατε τα παιδακια σας,πισω στο χωριο κ να ζουσαμε σαν αγροτες,φτωχοι αλλα αυτονομοι,παρα να ξερω τωρα οτι εσυ,ο πατερας μου κ η γενια των σημερινων 50-60,με την μαλ@κι@ στον εγκεφαλο,μας χρεωσατε κ εμας τους σημερινους τριανταρηδες κ τα παιδια μας..κ πατε κ τους ξαναψηφιζετε...Τιποτα,κανεναν...Για αυτο σου λεω χωρις να σε μεμφομαι,αλλα ειλικρινα,χωρις κακια,ασε με ρε φιλε Γιωργο...
Reply With Quote