View Single Post
Παλιό 18-09-2013, 13:57
264George Ο/Η 264George βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΘεσσαLονίκη
Προεπιλογή Απάντηση: Τετράδιο Βαλκανικών Γυμνασμάτων - Western Balkans 21-25/4/12

.
.
23 - 4 - 2012 Zadar – Ljubljana

Το πρωινό στο ξενοδοχείο με θέα λίμνη ( και συνοδεία αστραπών και θύελλας.
Μάλλον το ξενοδοχείο λειτουργεί εποχιακά και παίρνουμε το πρωινό μας με νεαρές αμερικανιδούλες.
Τελικά το Novigrad βρίσκεται στο τέρμα του Velebitski Canal.

Τέλειο φιόρδ, όμως η βροχή μας έσπασε τα νεύρα. Αναρωτιέμαι αν φταίει η βροχή φταίει που ο Άλκης μας κάνει «νερά». Φρεναριστός σε όλες τις στροφές και μέγιστη ταχύτητα τα 60 χλμ.
Πρώτη φορά δοκιμάζω να ακούσω μουσική οδηγώντας. Ξεκινήσαμε και στα ηχεία μου Burial και Grammatic και πιάνω καλό ρυθμό, σύντομα όμως οι λοβοί μου πονάνε αφόρητα. Πρώτη και τελευταία φορά.

Οδηγώ την κούρσα στον παραλιακό δρόμο για Rijeka και γουστάρω τρελά τα καινούργια μου λάστιχα.
Κάπου φτάνοντας Rijeka ο Νάκος σχεδόν γλιστρά σε βαμμένο βέλος κατεύθυνσης και εγώ σε μια διάβαση βενζινάδικου που είχαν μαζευτεί να γλιτώσουν τη βροχή καμιά δεκαριά συνταξιούχοι με φωσφοριζέ γιλέκα και R.T .
Μας κάνει χάρη ο καιρός και στη Rijeka φτιάχνει. Βόλτα στην πόλη, τυρόπιτες και ο Θανάσης εκνευρίζεται με την ηλικιωμένη στο φούρνο γιατί η ξεδιάντροπη τόλμησε να μην καταλαβαίνει ελληνικά! Τροχονόμος με Κ bmw και στολή της ίδιας φίρμας.

Αποχωρούμε και βάζουμε πριν τα σύνορα καύσιμα.
Ο πεζόδρομος στη Rijeka ανέβασε κάπως τον κακό μέσο όρο της Κροατίας.
Reply With Quote