View Single Post
Παλιό 18-09-2013, 15:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ Γιώργο, παρ' ότι υποστηρίζω πως κάθε άποψη, ιδέα, θεωρία κλπ πρέπει να είναι πάντα υπό αμφισβήτηση και να μην μένουμε δογματικά κολλημένοι σε ότι ίσως κάποτε πιστέψαμε... να σου πω την αλήθεια ψιλοζαλίστηκα!!!!!!
Ούτε εκκρεμές δεν πηδάεi τόσο γρήγορα από τον ΑΓΠ στον ΚΚ και από τον ΓΑΠ στον Τζήμερο!!!!! Δεν λέω για τον "φτου-φτου σκόρδα" που κατέληξες γιατί δεν έχω μαζί μου το φυλαχτό με το καθρεφτάκι, τις χάντρες και τον αγιασμό!!!!!!
Σε παρακαλώ να μην ανοίξουμε "νέο γύρο συνομιλιών", απλώς σκέψου πως αν έτσι εύκολα και συχνά ανακαλύπτεις την αλήθεια, ίσως τον άλλο μήνα βρείς κάτι άλλο. Καταλαβαίνω πως η απάντηση σου θα είναι "δεν κωλώνω να ακολουθήσω ότι κάθε φορά πιστεύω" και μπράβο σου σε αυτό, όμως οι τόσο συχνές μετατοπίσεις δεν προϊδεάζουν σε ώριμη σκέψη, αλλά σε παρορμητική.
Το σχόλιο δεν έχει στόχο να νουθετήσει εσένα ή κάποιον άλλον. Θα ήταν αστείο να ήθελα κάτι τέτοιο!!!
Όμως μάλλον ζημιά γίνεται στο ζητούμενο, που είναι η "εύρεση του καλύτερου μονοπατιού", όταν κάποιος υποστηρίζει με ένταση και φανατισμό κάθε βδομάδα και κάτι άλλο.
Πάντα φιλικά και πάντα με εκτίμηση.
Δυστυχως αγαπητε Γιαννη η σταθεροτητα και η τυφλη εμπιστοσυνε 30 χρονων με εβλαψε ανεπανορθωτα ισως.....
Εδω και καμποσο καιρο ασκω μια εντελως ευρωπαικη αντιληψη πολιτικης στον εαυτον μου η οποια ΠΟΤΕ δεν ειναι σταθερη σε εναν και ΠΑΝΤΟΤΕ ειναι με το μερος αυτου που προσπαθει για το καλυτερο για την χωρα κι οχι για τις μοναδες.
Πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποιος θα μοιρασει χρημα για να τσιμπησω κι εγω κατι τις οπως κανει το ποσοστο των οπαδων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν με ενδιαφερει καθολου ποσοι ΔΥ ¨η ΙΥ θα απολυθουν ακομα.......πραγματικα δεν με νοιαζει.
Αυτο που με νοιαζει ειναι μεσα απο ολες αυτες τις απολυσεις, φορους κ.λ.π. να ΠΕΘΑΝΕΙ, να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το κρατος που ειχε δημιουργησει ο ΑΓΠ και σημερα θελει να επαναφερει ο ''Τσιπουρας''..........
Και μετα απο τον πεθαμό και την εξαφανιση να γινουμε επιτελους ευρωπαικο ευνομουμενο κρατος, χωρις ''μπαρμπες στην Κορωνη'', χωρις μιζαδορους πολιτες και πολιτικους, χωρις, χωρις, χωρις..........
Αυτη τη στιγμη δεν εχω πολλες επιλογες, η συγκυβερνηση ειναι η μονη διεξοδος......
Αν αυριο ερθει καποιος αλλος και μου υποδειξει ρεαλιστικο τροπο αναιμακτο και απαλο για να γινουν τα παραπανω που h Ελαλδα χρειαζεται θα τον ακολουθησω παραυτα.....
Το να καθομαι να πιστευω τα λογια τα παχια και τα μεγαλα οτι θα γινουν ολα οπως πριν και γιαυτο ψηφιστε μας ειναι ηλιθιο.
Εδω ουτε οι ιδιοι δεν τα πιστευουν αν κρινω απο τις σημερινες δηλωσεις Αλαβανου:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η κεντρική ιδέα ότι μπορούμε να καταργήσουμε τα μνημόνια χωρίς να συγκρουστούμε με την Ευρωζώνη κι ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι. Εγώ λεω αυτά δεν γίνονται και έχουμε τα πρόσφατα παραδείγματα της Κύπρου και της Πορτογαλίας».

«δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ίδιος με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κινηθεί στα ίδια απαγορευτικά πλαίσια. Είναι ίδιος ο κ. Κουβέλης σε ιδέες, αντιλήψεις, με τον κ. Σαμαρά; Όχι. Αλλά κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο. Η προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να δώσει ένα φιλεργατικό ύφος κατέρρευσε εντελώς.»

Πηγή: Αλαβάνος: Δεν με πείθει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (video) — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

Reply With Quote