View Single Post
Παλιό 18-09-2013, 18:36
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Ξέφυγε πάλι η κουβέντα, τέλος πάντων... για να γυρίσουμε στο θέμα ανήκω στους πολλούς που βλέπουν ότι η Ελλάδα όχι δεν ανεβαίνει αλλά μας έχει φάει η μαυρίλα του βάραθρου.

Μπορεί και να είμαι και λάθος -μάντης δεν είμαι να δω από τώρα τι θα γίνει το 2016 που λέει ο Σαμαράς με τέτοια σιγουριά, όταν του σκάνε κάτι ελλείματα 2,5 δις από το πουθενά- θα δείξει.

Αυτό που βλέπω πάντως και με ενοχλεί, είναι ότι η κυβερνητική παράταξη και οι ακόλουθοι της έχουν φάει φρίκη τέτοια που μπαίνουν και κάνουν προπαγάνδα μέχρι και στα μοτο-φόρα.

Και όταν δουν αντιδράσεις αρνητικές το γυρνάνε στο "Πασόκος είσαι ρε;" της αξέχαστης Μοσχολιού. Όπως μέχρι τη χούντα που όποιος διαφωνούσε στον καφενέ άκουγε ένα "κομμούνι είσαι ρε;" από τον τοπικό κομματάρχη, για εκφοβισμό.

Αυτό για μένα δείχνει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα. Και αν ήταν να είναι ζόρικα μόνο για το πασόκ και τη ΝΔ, σκασίλα μου. Είναι τα μόνα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα -και μην προσπαθούμε να ρίξουμε τα δις που χάθηκαν στον ...Βαφειάδη- και καλά να πάθουν.

Αλλά πολύ φοβάμαι πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα για μένα και όλους σαν και μένα -που είμαστε και έξω από κάποιο κόμμα να περιμένουμε να μας "σώσει"- δηλαδή τη χώρα.

Θα μου πεις "και γιατί να μην γράψει κάποιος ότι βλέπει κάπου φως στο βάθος, να κάνουμε έστω ένα κουράγιο; κακό είναι;".

Και θα σου πως ότι αν το γράφει κάποιος για να δώσει κουράγιο καλά κάνει.
Αν όμως είναι κάποιος που γράφει μονόπαντα υπέρ κόμματος κατ' εξακολούθηση -δεν θα το κρίνω εγώ, έχει παλιότερους εδώ μέσα- τότε κάνει προπαγάνδα κομματική.

Και τότε ας το πάρει σαν ευθύνη απάνω του. Και ας σκεφτεί και όσους από εμάς τον πίνουμε και δεν το βλέπουμε το φως πουθενά.

Αυτά και σώνει. Και με το συμπάθειο.
Reply With Quote