Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν θελεις μας λες και την λυση στο παραπανω προβληματισμο σου?
Σε παρακαλω ομως πολυ εκφρασεις του τυπου
''Αυτό που βλέπω πάντως και με ενοχλεί, είναι ότι η κυβερνητική παράταξη και οι ακόλουθοι της έχουν φάει φρίκη τέτοια που μπαίνουν και κάνουν προπαγάνδα μέχρι και στα μοτο-φόρα.''
και
''Αν όμως είναι κάποιος που γράφει μονόπαντα υπέρ κόμματος κατ' εξακολούθηση''
να τις αποφευγεις διοτι δεν βοηθουν καθολου. Θα βοηθουσες τα μαλα αν μας ελεγες ποια ειναι η δικη σου αποψη για την λυση στο θεμα της Ελλαδας.....
Αν δεν εχεις τοτε καλο θα ηταν να αφησεις τους αλλους που εχουν μια καποια λυση να την εφαρμοσυν και καποιους αλλους να την υποστηριξουν ελλειψη αλλης καλλυτερης!!!!!
Αν δεν εχεις να προτεινεις μια λυση τοτε δεν εχεις λυση να δωσεις........δεν μπορω(-ουμε) να εμπιστευτω(-ουμε) την αβεβαιοτητα, το θα δουμε, το οχι ετσι αλαλ δεν ξερω και το πως αλλιως.......
|
Τη λύση στο πρόβλημα δεν την έχω.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βλέπω -τι βλέπω, να το νιώθω στο τομάρι μου κάθε μέρα- ότι αυτό που μου επιβάλουν σαν λύση κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Εσένα μπορεί να σ' αρέσει αλλά εμένα και τους δικούς μου και τους γύρω μου μας γ@μ@ει. Αυτό τουλάχιστον σεβάσου το.
Και άσε μας τουλάχιστον στον πόνο μας, μη μας λες πόσο γ@μώ είμαστε. Έλεος!
Είναι σαν να του λες του καρκινοπαθή ότι δεν είναι γιατρός και να μην φωνάζει , όταν σου λέει ότι ήρθε ο γιατρός και κρατούσε μια βαριοπούλα. Ε δεν έβγαλε και την ιατρική αλλά όσο να πεις κάτι καταλαβαίνει από αναισθησία.
Και στην ουσία να του απαντάς: "έχεις εσύ τίποτα καλύτερο να προτείνεις; ε κάτσε να σε λιώσει, να μην πονάς".