19-09-2013, 12:04
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Τη λύση στο πρόβλημα δεν την έχω.
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βλέπω -τι βλέπω, να το νιώθω στο τομάρι μου κάθε μέρα- ότι αυτό που μου επιβάλουν σαν λύση κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Εσένα μπορεί να σ' αρέσει αλλά εμένα και τους δικούς μου και τους γύρω μου μας γ@μ@ει. Αυτό τουλάχιστον σεβάσου το.
Και άσε μας τουλάχιστον στον πόνο μας, μη μας λες πόσο γ@μώ είμαστε. Έλεος!
Είναι σαν να του λες του καρκινοπαθή ότι δεν είναι γιατρός και να μην φωνάζει , όταν σου λέει ότι ήρθε ο γιατρός και κρατούσε μια βαριοπούλα. Ε δεν έβγαλε και την ιατρική αλλά όσο να πεις κάτι καταλαβαίνει από αναισθησία.
Και στην ουσία να του απαντάς: "έχεις εσύ τίποτα καλύτερο να προτείνεις; ε κάτσε να σε λιώσει, να μην πονάς".
|
Ακουσε καλε μου συμφουρμιτη,
δεν ξερω πως σας μαμαει εσας η εφαρμοζομενη λυση, αλλα δεν εισαστε οι μονοι μ@μημενοι!!!! Αλλοι μεινανε ανεργοι για πολυ καιρο κι αλλοι εξακολουθουν να ειναι ανεργοι, αλλοι εχουν τραπεζες να ξεπληρωσουν και παει λεγοντας........
Το να κρινεις ομως μια λυση χωρις να εχεις την δικη σου λυση ειναι τουλαχιστον επιπολαιο..........
Η ελαλδα χρεωκοπησε, παει και τελειωσε.......ο χρεωκοπημενος εχει λεφτα να δωσει? ΟΧΙ!! Αρα εσυ τι φωναζεις για να σε βγαλουν απο το μ@μησι που περνας? Με τι λεφτα θα το κανουν??????
Σημερα ζουμε αποκλειστικα με αυτα που παραγουμε και τα δανεια πανε σε εξωφληση τοκων και κεφαλαιου απο τα δανειζομενα που ΕΜΕΙΣ ξοδεψαμε!!!!!!!!
Ξερω, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!! Διοτι αν σε ενδιεφερε ¨η θα ειχες την λυση ¨η δεν θα ελεγες κουβεντα και θα προσπαθουσες να τα βγαλεις περα με καποιον τροπο μεχρι να βγει η χωρα απο το τουνελ.
ΑΥΤΟ κανουν οι Ελληνες που πληρωνουν τους αυξημενους φορους ΜΑΤΩΝΩΝΤΑΣ πραγματικα..........ματωνουν διοτι πληρωνουν και γιαυτους που ΔΕΝ πληρωνουν τους φορους τους γιατι εχουν και δεν θελουν ¨η δεν εχουν και δεν μπορουν. Για την πρωτη περιπτωση εχουμε και κατα δηλωση τους αρκετα παραδειγματα συμφουρμιτων........
Εσυ ΔΕΝ το κανεις....ΔΕΝ πειραζει.......μπορεις ελευθερα να κλαις την μοιρα σου και να περιμενεις την λυση με την υποτιθεμενη επανασταση που ερχεται.........η οποια παρεπιπτοντως μετα την ληξη της θα βρεξει 100ευρα!!!!
Last edited by GeorgeP; 19-09-2013 at 12:06.
|