19-09-2013, 15:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Göteborg
Μoto: R1200 GS Adv. '09
|
|
Απάντηση: Revit Sand vs Dainese Gator Evo
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από johnny walker
Επειδη κοιταζω και γω γενικοτερα για καποιο μπουφανακι και σκεφτομουν για δερματινο εστω και αν γινεσαι μουσκεμα οταν βρεχει.Τελικα ομως επεσα πανω στο DURBAN της alpinestars (sorry δεν ξερω να ανεβαζω site) αλλα το χει και το fc moto.Με αυτα που διαβασα το θεωρω πολυ κορυφαιο μπουφανακι για ολες τις εποχες και τις συνθηκες και μου τρεχουν τα σαλια!!!Εψαξα και εδω στην Αθηνα το βρηκα και σε πολυ καλη τιμη μαλιστα.Αν ξερει κανεις κατι και μπορει να βοηθησει ευχαριστως!!!
|
Είναι άσχετη η ερώτηση μιας και συζητούν σε αυτό το νήμα για Revit-Dainese και εσύ ρωτάς για πανάκριβο Alpinestars, αλλά θα σου απαντήσω το εξής:
Δεν το έχω, αλλά είναι η στολή (μπουφάν/παντελόνι) που θα ήθελα να αγοράσω. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δεν είναι Dainese και Revit που σχεδόν όλοι έχουν.
Το έχω ψάξει αρκετά και είναι πολύ καλό. Νομίζω πως ο συνδυασμός Alpinestars & GoreTex θα είναι πολύ πετυχημένος και δεν θα απογοητευόμουν. Νομίζω πως αν ήταν φτηνότερο θα πούλαγε περισσότερο. Εγώ θα προχωρούσα αν το έβρισκα σε καλή τιμή.
|