View Single Post
Παλιό 19-09-2013, 16:09
f1shf1nder33 Ο/Η f1shf1nder33 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατι αρπαζεσαι Πανο μου, η ΧΑ θελει κρεμασμα και παρελαση ανθρωπων ολων των πολιτικων πεποιθησεων να τους φτυνουν.........
Το ιδιο πρεπει να γινει στην Γερμανια;, στην Γαλλια και οπουδηποτε αλλου δρουν τετοια στοιχεια.........

Αν συμφωνεις το δηλωνεις ξεκαθαρα αν οχ απλα δεν απαντας και καταλαβαινω..........

χε χε!!!Θέλεις νέο γύρο "εχθροπραξιών" απ'ότι φαίνεται, σε ενδιαφέρει η τηλεθέαση και όχι η ουσία Γιώργο μου.

Ευτυχώς πάντως έστω και καθυστερημένα εξέφρασες μία άποψη περί χ.α γιατί εχθές το πρώτο σου πόστ δεν το κόσμησες με σχόλιο όπως συνήθως κάνεις αλλά το άφησες φλου,στην πορεία ζορίστηκες με την αναπαραγωγή που παρέθεσε ο Κώστας και σε στόλισε γιατί την Δημοκρατία και την πρόοδο δεν την ορίζεις εσύ και στην συνέχεια έκλεισες και το μάτι λέγοντας ότι οι κατσαρίδες χρειάζονται.

Δεν ξέρω πια ταμπέλα θέλεις να μου βάλεις αυτή τη φορά όπως έχεις κάνει στο παρελθόν, ίσως κάτι πιο ακραίο αλλά πάλι έξω θα πέσεις,εγώ αντιδρώ σε κάποια πράγματα αλλά ακολουθώ όπως όλοι μας ,δεν θα κάθομαι να χαιδεύω όμως και τα αυγά των κυβερνώντων,θα τους τα χώνω,δεν μπορώ,έχω αλλεργία στην εξουσία,προσπαθώ να το κρατώ σε ύπνωση αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.

Εγώ εξέφρασα την άποψη μου για τους συγκεκριμένους στην σύντομη ανταλλαγή απόψεων που είχα μετά το δικό μου πόστ που παραθέτεις με τον αγαπητό Γιάννη και ας μην καταλήξαμε κάπου συγκεκριμένα πέραν της πολιτισμένης συζήτησης που πρέπει να λαμβάνει χώρα δημόσια.
Reply With Quote