19-09-2013, 22:06
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
|
|
Απάντηση: Δολοφονία με πολιτικά κίνητρα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis

Καλά παππούλη, ξέρουμε πως στον καιρό σου, ο κόσμος ήταν όμορφος και δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Μετά ήρθαν ξαφνικά από τον Άρη τα νεφελίμ, μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς και μας αλλοτρίωσαν με σκοπό να μας απαλλοτριώσουν τα εκτός σχεδίου και να τα δώσουν στο ξανθό γένος που θα μας σώσει!!!!
Σε ποιά δεκαετία πάνω κάτω έγινε αυτό;;; Πότε ο Έλληνας είχε όλα αυτά που λες και πότε τα 'χασε;;;; Οι Εβραίοι συμμετείχαν στην αρπαγή ή τους είχε ήδη κατατροπώσει ο καζαντζίδης με τον πρέκα και τον κατσαριδιάρη?!!?!?!?
Α, ξέχασα... σηκωθείτε από τους καναπέδες!!!!!!
Εγώ πάντως για να κάτσω μισή ώρα το μήνα στον καναπέ μου, βάζω "μέσον"!!!!
|
Είπα να κάνω μια πυροσβεστική παρέμβαση και.. ξεσάλωσες! 
Στα δικά μου μάτια το κράτος (αυτό που ποτέ δεν στήσαμε σωστά όπως οι υπόλοιποι ευρωπαίοι) είχε και έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για όλα, και για τη χρεωκοπία και για το ότι δεν έφτιαξε καλύτερους πολίτες διαχρονικά.
Τα ίδια θα τα ξαναζήσουνε οι επόμενες γενιές αν δεν επενδύσουν στην παιδεία (προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στη μόρφωση) και απλώς περιοριστούν στην οικονομική διαχείρηση του πράγματος. Η προσωπική ευθύνη του καθενός μας είναι να είναι "καλύτερος" μέχρι εκεί που φθάνει.
Εγώ καλού κακού πάντως παρακολουθώ Λιακόπουλο και τα Νεφελίμ, τις νεότερες προφητείες του γέροντα Παίσιου περί Συρίας και Gsforum για τα υπόλοιπα.
Ποτέ δεν ξέρεις από που θα προκύψει η λύση!
|