Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Με συγχωρείται αλλά αυτό το "σωστό ζαντάρισμα" ας μου το εξηγήσει κάποιος αρμόδιος. Θα τρελαθούμε, τα άλλα ελαστικά πως τοποθετούνται στις ζάντες; Απλή δουλειά είναι δεν στέλνουν διαστημόπλοια στο φεγγάρι.
|
Kοίτα αυτό είναι σημαντικό πρακτικό θέμα. Τις προάλλες έβαλα καινούργια λάστιχα στο μηχανάκι. Μόλις ξεζαντάρησε ο μάστορας τα παλιά, τα χείλη της ζάντας από μέσα ήταν κατάμαυρα και όντως καθάρισε με ψηλό σμυριδόπανο, σκανάρησε με τα δάχτυλα για να βεβαιώσει πως δεν υπάρχει ανωμαλία πουθενά στις επιφάνειες που θα πατήσει το νέο ελαστικό και μετά έβαλε με το πινέλο εκείνο το υλικό που είναι σαν λευκό γράσο και μοντάρησε.
Όμως αυτό, είναι αυτονόητο και δεν έχει καμία σχέση με τον κατασκευαστή του ελαστικού. Έχει σχέση μόνο με την επιμέλεια και τη νοικοκυροσύνη του λαστιχά που κάνει τη δουλειά.