Θέμα
:
ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
View Single Post
#
310
20-09-2013, 11:19
GeorgeP
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
frits
Θα συμφωνήσω ως προς τα μελλούμενα, είναι νομοτέλεια ότι ο δρόμος θα βρεθεί.
Τους πολιτικούς εμείς τους βάζουμε εκεί δεν προκύπτουν από παρθενογένεση.
Από εκεί και πέρα για να δημιουργηθεί μια "πελατειακή σχέση" χρειάζονται 2.
Μέχρι και τις εκλογές του 2009 1.000.000 ψηφαλάκια την Πέμπτη, και άλλο ένα την Παρασκευή πριν την Κυριακή των εκλογών έσκουζε στην πλατεία Συντάγματος ή στο Πεδίο του Άρεως, μην μου πεις ότι όλοι αυτοί κατέβαιναν στις συγκεντρώσεις για ένα όραμα. Ή την βόλεψη τους σκεφτόνταν ή ακόμα χειρότερα ήταν εντελώς ηλίθιοι πιστεύοντας αυτούς στην εξέδρα.
Έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα και από μένα και από άλλους, μας κυβερνούσαν και θα μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν. Δεν έχουμε την παιδεία να διαχειριστούμε την Δημοκρατία.
Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή είναι η επιβεβαίωση της γνώμης μου.
Για να γίνει κανείς καλύτερος Πέτρο θα πρέπει να ξεκινήσει από τον ευατό του, βαπτίζουμε τα ελλατώματά μας προτερήματα και πιστεύουμε ότι ο γυαλός είναι στραβός και για όλα φταίνε οι άλλοι.
Πάρε για παράδειγμα το κάπνισμα, σε όλη την Ευρώπη έχει περιοριστεί και εμείς εδώ καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκερπάνια ότι δεν μπορούν να εφαρμόσουν τον νόμο πάνω μας.
Τέλος να υπενθυμίσω ότι είμαστε από τους λίγους λαούς που "κατόρθωσε" να μπει σε ένα εμφύλιο πόλεμο για πολιτικούς λόγους. Δεν είχε πιστεύεις αυτό να κάνει με το ΕΓΩ συγκεκριμένων ανθρώπων.
ουαου, ουααααου.......................
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ..............
GeorgeP
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): GeorgeP