View Single Post
Παλιό 20-09-2013, 11:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpampis Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε ....τι να πω δεν ξερω...αυτη την καραμελα ρε Γιωργη ποτε θα την λυωσετε..
Ξερεις το κλασικο..
``Ε!!! δωστε εσεις μια λυση``
Ρε φιλε εγω δεν εχω καμια λυση,εσυ βλεπεις λυση σε αυτο που γινετε στην Ελλαδα?
Πλακα μας κανεις?
Ξερεις κανεναν χρεωκοπημενο να σωζετε με δανεικα??
Ξερεις πως καταντησε ο Ελληνας εδω??επερνε δανεια για να ξεπληρωνει δανεια και καρτες για να ξεπληρωνει καρτες...σου θυμιζει κατι αυτο???
Την κατασταση στην Ελλαδα την βλεπει ο καθενας απο την θεα της τσεπης του...μαλον εσυ εχει καλη θεα...εγω οχι...
Ακομα και το αν εισαι ανεργος η οχι(αυτο δεν ειναι για εσενα αλλα γενικος) εχει διαφορα απο το να εισαι ανεργος με 100.000 στην τραπεζα και με το να εχεις -100 ευρω.
Μας κυβερνανε ΚΛΕΦΤΕΣ(θυμισου την περσινη κλεψια που μας εκαναν με τις δηλωσεις....) και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
Για εμενα αν θελεις μια λυση λοιπον,απλα και καθημερινα,ειναι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
Φτιαχνεις την οικονομια σου,την παιδεια σου,την υγεια σου(που επιδοτουν την εγκυο για να γεννησει σπιτι της ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ),μαζευεσε κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ,ριχνεις την ανεργια σου και μετα τους λες μαγκες....εδω ειμαι δυνατος και μαγκας ας βαλουμε τωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δοσεις ,να σας δωσουμε σιγα σιγα το μπακαγιοκο(που μας χρωστανε κιολας οι μαμογερμανοι μας διελυσαν....ιστορικα και οικονομικα...).
Τα υπολοιπα ειναι για οσους μασανε με τις ωρες φρεσκο χορτο κλεισμενοι στο μαντρι φοβουμενοι τον λυκο που δεν ερχετε ποτε...και συγνωμη κιολας
Καλα, ρωτα κανεναν 70αρη για την ζωη στην ελλαδα το 1960 και μετα ελα πες μου αν θες να επιστρεψεις εκει........
Αρνηση πληρωμων στα δανεια σημαινει ασφυξια..........
Για να κανεις ολα αυτα που λες χρειαζονται χρηματα κι επενδυσεις.........πραγμα που δεν θα γινει ποτε αν σταματησεις να πληρωνεις τα δανεια.......
για να φτιαξεις την υγεια παλι χρηματα χρειαζονται.......που θα τα βρεις????
Μην μου πεις με δραχμες διοτι πολυ απλα δες προς Β.Κορεα.........

Δες τι εγινε στην Κυπρο και την Πορτογαλια..........απτα παραδειγματα και μην λες οτι θες.
Οι χωρες ολου του κοσμου εξαρτωνται απο την διεθνη οικονομια ειτε το θες ειτε οχι.......
Σημερα ζουμε απο αυτο που παραγουμε και βλεπεις ποσο δυσκολο ειναι........ας μην γινει χειροτερο.
Και χειροτερο θα γινει αν μας κοψουν τον αναπνευστηρα.......τοτε θα πρεπει απο αυτα που παραγουμε να πληρωσουμε και αυτα που δανειστηκαμε σημερα και χθες!!!!
Εκει να δεις δυσκολιες...........οι εγκυες θα γεννανε στους δρομους διοτι δεν θα εχουν σπιτια.
Reply With Quote